ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τι ανακοίνωσε η ΕΧΑΕ
Αίρεται η αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας «YALCO – ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Α.Ε.» από σήμερα 1 Απριλίου 2020, όπως ανακοίνωσε η ΕΧΑΕ.
Ειδικότερα, η αναστολή διαπραγμάτευσης των μετοχών της εταιρείας αίρεται, λαμβάνοντας υπόψη σχετικό αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, διότι ήρθησαν οι λόγοι για τους οποίους είχε ζητηθεί η αναστολή, δεδομένου ότι η εταιρία προέβη, την 31.03.2020, σε δημοσίευση της οικονομικής έκθεσης της περιόδου 01.01-30.06.2019, επί της οποίας ο νόμιμος ελεγκτής διατύπωσε σύμφωνη γνώμη με θέμα έμφασης.
Από την ίδια ημερομηνία, οι μετοχές της εταιρίας θα διαπραγματεύονται στην κατηγορία Επιτήρησης, καταλήγει η ανακοίνωση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γουίτκοφ και Κούσνερ είχαν «πολύ παραγωγικές» συνομιλίες με τον ουκρανό πρόεδρο Ζελένσκι
- Τουρκολιβυκό μνημόνιο: Το παρασκήνιο των «πιέσεων» Ερντογάν, η προσέγγιση του Χαφτάρ από την Άγκυρα και η στάση της Ελλάδας
- Alpha Bank – Πειραιώς: Γιατί καθυστερεί να αξιοποιηθεί το κουφάρι του Βωβού στον Βοτανικό
- Η αρχιτεκτονική του σερβιρίσματος: Πώς να διαλέξετε το κατάλληλο ποτήρι για το κάθε κρασί
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.