ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιατί οι μετοχές δεν πάνε καλά, πώς Βρεττού και Εξάρχου έφτασαν στο big deal της HSBC, ο πλειστηριασμός ⚖️ του Π. Βαρδινογιάννη, ποιοι υπουργοί 🤷♂️ δεν είδαν τον Κινέζο, ο νέος πόλεμος Ιβάν – Τέλη, το cash του εφοπλιστή Παππά και όταν ο Λοβέρδος έβριζε 🎤🤬 τον ΚΜ (🍷🔥 ωραία ατμόσφαιρα)
Η ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ (ΕΛΛΑΣ) ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΝΘΟΥ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι στις 16 Απριλίου 2025 προέβη σε αγορά 9.856 μετοχών της Εταιρείας συνολικής αξίας Ευρώ 201.012,82 (μέση τιμή κτήσης: Ευρώ 20,395 ανά μετοχή).
Ο συνολικός αριθμός ιδίων μετοχών που κατέχει η Εταιρεία ανέρχεται σε 2.594.439 που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2,34% του μετοχικού της κεφαλαίου. Η μέση τιμή κτήσης των ιδίων μετοχών ανέρχεται σε Ευρώ 19,341 ανά μετοχή.
Διαβάστε επίσης:
ΔΕΗ: Αποφάσεις έκτακτης γενικής συνέλευσης μετόχων
Ταξιδεύουμε με ασφάλεια το Πάσχα
Βορίδης: Αυστηρότερος ο νόμος για τις επιστροφές – Σύλληψη ενός διακινητή κάθε μέρα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μόδα: δικαστήρια, επιδείξεις, συγχωνεύσεις και μουσικές καρέκλες στους ρόλους ηγεσίας
- Hellenic Energy: Υψηλό μέρισμα αλλά και ανάπτυξη λειτουργικής κερδοφορίας με τιμή – στόχο τα €9,55 ανά μετοχή
- Βιομηχανία: Στο τραπέζι της Διυπουργικής το ιταλικό μοντέλο για σταθερό ενεργειακό κόστος
- Ποιοι Έλληνες εφοπλιστές διαχώρισαν τους στόλους τους και ανοίγουν δρόμους στην επόμενη γενιά
