ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η «ALPHA TRUST – ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ.» ενημερώνει το επενδυτικό κοινό, ότι σε συνέχεια της από 18.03.2025 απόφασης του Διοικητικού της Συμβουλίου και της σχετικής ανακοίνωσής της, προέβη σε πώληση 100.000 ιδίων μετοχών, οι οποίες αντιστοιχούν σε ποσοστό 2,74% του μετοχικού της κεφαλαίου, σε θεσμικούς επενδυτές, κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Χρηματιστηρίου Αθηνών της 19.03.2025, με τιμή πώλησης 6,50 ευρώ ανά μετοχή και συνολική αξία 650.000 ευρώ.
Μετά την ανωτέρω πώληση, η Εταιρία κατέχει 90.904 ίδιες μετοχές, που αντιστοιχεί σε ποσοστό 2,49% του μετοχικού της κεφαλαίου.
Σημειώνεται, ότι μετά την ολοκλήρωση της ανωτέρω πώλησης των 100.000 ιδίων μετοχών συνεχίζεται το πρόγραμμα ιδίων μετοχών που ενέκρινε η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων την 18.04.2024.
Διαβάστε επίσης:
ΠΑΣΟΚ: «Καρατομήθηκε» ανεπίσημα η Λιακούλη από την Προανακριτική μετά τη σύγκρουση με Ανδρουλάκη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πλακιάς σε Φάμελλο για απόλυση Γενιδούνια: Αν γνώριζες τον ρόλο του δεν θα έκανες τέτοιες δηλώσεις
- Γαλλία: Ένας στους τρεις δηλώνει πως στις προεδρικές εκλογές του 2027 θα ψηφίσει ακροδεξιά
- Οινούσσες: Συνδέονται ακτοπλοϊκώς με την Θεσσαλονίκη ή την Καβάλα
- Κεραμέως: Περισσότερες δουλειές, καλύτεροι μισθοί, περισσότερη ασφάλεια στην εργασία, με πράξεις
