ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Alpha Bank γνωστοποίησε ότι προχώρησε στην αγορά από 09/03 έως 13, μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών, συνολικά 2.830.059 ίδιων μετοχών, με μέση τιμή κτήσης 3,4234 € ανά μετοχή και συνολικό κόστος 9.688.523,30 €.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
H ΑΛΦΑ ΤΡΑΠΕΖΑ (η ‘Τράπεζα’), σε συνέχεια της από 17.09.2025 ανακοίνωσής της, ενημερώνει ότι, στο Πλαίσιο του Προγράμματος Αγοράς Ιδίων Μετοχών που εγκρίθηκε με την απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μετόχων της με ημερομηνία 12.6.2025, κατά το διάστημα 09.03.2026 – 13.03.2026, προέβη σε αγορά μέσω του Χρηματιστηρίου Αθηνών συνολικά 2.830.059 ίδιων μετοχών, με μέση τιμή κτήσης 3,4234 € ανά μετοχή και συνολικό κόστος 9.688.523,30 €.
Οι ως άνω αγορές αναλύονται ως ακολούθως:

Kατόπιν των ανωτέρω αγορών, η Τράπεζα ενημερώνει ότι κατέχει συνολικά 45.363.176 ίδιες μετοχές, που αντιπροσωπεύουν το 1,9593% του συνόλου των μετοχών της.
Διαβάστε επίσης:
Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Cenergy, ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ΕlvalHalcor, Quest
Οι τιμές του πετρελαίου ανεβαίνουν ξανά περί τα 100 δολάρια το βαρέλι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιωάννης Μπούγας για υπόθεση Κυψέλης: Τι έκανε η Εισαγγελία Ανηλίκων από το 2020 για την προστασία των παιδιών
- Aegean: Αύξηση του τζίρου 4% στο εξάμηνο – Στα 3,3 εκ. ευρώ οι καθαρές ζημιές
- Χρηματιστήριο: Ισχυρές ρευστοποιήσεις στα blue chips – Αντίσταση από Coca Cola HBC και ΟΤΕ
- Castor Maritime (Πέτρος Παναγιωτίδης): Καθαρά κέρδη $26,8 εκατ. στο τρίμηνο και $96 εκατ. στο εξάμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.