ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. γνωστοποιεί στο επενδυτικό κοινό ότι, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών της 26 Σεπτέμβριου 2024 εγκρίθηκε η αίτησή της για την απόκτηση της ιδιότητας του Ειδικού διαπραγματευτή επί των μετοχών της εταιρείας «ATTICA Α.Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ».
Ως ημερομηνία έναρξης της ειδικής διαπραγμάτευσης επί των εν λόγω προϊόντων ορίστηκε η Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024.
Διαβάστε επίσης
ΟΔΔΗΧ: Στο 2,84% το επιτόκιο των 3μηνων εντόκων γραμματίων
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δένδιας μετά τη συνάντηση με τον Πιτ Χέγκσεθ: Η Ελλάδα μεταρρυθμίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις για να αντιμετωπίσει τις στρατηγικές προκλήσεις της εποχής
- Η επανάληψη της ιστορίας – Μια αρχαία στήλη διασχίζει τους αιώνες
- «Διπλά» από Ελλάδα, Γερμανία και Γαλλία
- Η επίσημη θέση του υπουργείου Ναυτιλίας για το περιστατικό στη Χίο με τους 15 νεκρούς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.