ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στον νέο νόμο που ετοιμάζει το υπουργείο Οικονομικών για τις τιτλοποιήσεις των «κόκκινων» δανείων και τη δευτερογενή αγορά θα υπάρχουν και προβλέψεις για το Χρηματιστήριο και την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.
Το νομοσχέδιο θα είναι έτοιμο στο τέλος του μήνα και όπως άφησε να εννοηθεί ο υφυπουργός Οικονομικών οι αλλαγές στην λειτουργία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς θα είναι σαρωτικές.
«Οι επενδυτές θα πρέπει να γνωρίζουν ότι το σύστημα λειτουργεί με διαφανείς και αποτελεσματικούς κανόνες» ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: Διότι το προηγούμενο διάστημα δεν λειτουργούσε έτσι.
Τόνισε δε πως «το Χρηματιστήριο θα πρέπει να ξαναπαίξει το ρόλο του».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- EasyJet: Το success story της εταιρείας του Στέλιου Χατζηιωάννου που άλλαξε τις αερομεταφορές και η πρόταση εξαγοράς από την Castlelake
- Μυτιληναίος – Ξιφαράς-Εξάρχου: Πόση δυναμικότητα πήραν στον Κάθετο Διάδρομο – Επιτυχής η δημοπρασία του ΔΕΣΦΑ
- Εθνική Ασφαλιστική: Στόχος ο διπλασιασμός του τζίρου στην επόμενη πενταετία – Το bancassurance με την Πειραιώς και οι προκλήσεις στην υγεία
- Χρηματιστήριο: Από ποιες μετοχές θα έρθει η αναβάθμιση σε developed market
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.