• ΑΓΟΡΕΣ

    «Εβδομάδα Τεχνολογίας» στο Χρηματιστήριο

    • NewsRoom


    Ειδικό και εμπεριστατωμένο αφιέρωμα στις εισηγμένες εταιρείες Τεχνολογίας ετοιμάζει το Χρηματιστήριο της Αθήνας, με στόχο την ακόμη καλύτερη «γνωριμία» των επιχειρήσεων αυτών με το επενδυτικό κοινό.

    Πρόκειται για μία πρωτοβουλία του Χρηματιστηρίου, η οποία και αναμένεται να λάβει σάρκα και οστά στις αμέσως επόμενες μέρες. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι ενταγμένη στο πλαίσιο μίας σειράς δράσεων με στόχο την ανάδειξη και προβολή στο «οικοσύστημα» της ελληνικής κεφαλαιαγοράς αλλά και στο ευρύτερο επενδυτικό κοινό των εισηγμένων εταιρειών.

    Πέραν της συνολικής παρουσίασης του επιχειρήσεων του τεχνολογικού κλάδου (όπου θα περιλαμβάνεται μεταξύ των άλλων και η εξέλιξη των συνολικών μεγεθών τους κατά την τελευταία δεκαετία), το αφιέρωμα θα περιλαμβάνει factsheet για κάθε μία εταιρεία με χρηματιστηριακά και οικονομικά στοιχεία. Θα υπάρχει επίσης και video στο οποίο ένα υψηλόβαθμο στέλεχος της κάθε εταιρείας θα κάνει μία σύντομη παρουσίαση της εισηγμένης, ενώ παράλληλα θα αναφέρεται και στις εκτιμήσεις για τις προοπτικές της επόμενης τριετίας.

    Όλοι οι εκπρόσωποι των τεχνολογικών εταιρειών θα κάνουν ειδική αναφορά στον αντίκτυπο της πανδημίας COVID-19. Αναφερόμενοι όχι μόνο στις επιπτώσεις στην λειτουργία των επιχειρήσεων, αλλά και στις προκλήσεις και τις δυνητικές ευκαιρίες που αναδεικνύονται εν μέσω της πανδημίας.

    Το ειδικό αυτό αφιέρωμα, προμετωπίδα του οποίου θα είναι η εβδομάδα Τεχνολογίας, θα φιλοξενηθεί κεντρικά, στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών. Αν μη τι άλλο, πρόκειται για μία ακόμη κίνηση που έρχεται να συμβάλλει στην ενίσχυση της πληροφόρησης των επενδυτών. Και μάλιστα για έναν κλάδο επιχειρηματικών δραστηριοτήτων που έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον για την «επόμενη μέρα».



    ΣΧΟΛΙΑ