ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 875η/19.3.2020 συνεδρίασή του ενέκρινε την αίτηση της εταιρείας «Ελληνικά Χρηματιστήρια -Χρηματιστήριο Αθηνών Α.Ε. (ATHEX)» για την εγγραφή στο μητρώο της ESMA ως διαχειριστή δεικτών αναφοράς για τους κάτωθι δείκτες αναφοράς (benchmarks):
– Γενικός Δείκτης Τιμών Χ.Α. (ΓΔ)
– FTSE/Χ.Α. Large Cap (FTSE)
– Ελληνικός Δείκτης Τιμών Εταιρικών Ομολόγων (HCBTRI)
– Ελληνικός Δείκτης Εταιρικών Ομολόγων (HCBPI),
σύμφωνα με το άρθρο 34 του Κανονισμού 2016/1011 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου για τους δείκτες αναφοράς και με βάση τον κατ΄ εξουσιοδότηση Κανονισμό (ΕΕ) 2018/1646/13.07.2018 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.