• ΑΓΟΡΕΣ

  Επ. Κεφαλαιαγοράς: Πράσινο φως στο Ενημερωτικό της Ideal

  • NewsRoom
  Λάμπρος Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος της Ideal Holdings

  Λάμπρος Παπακωνσταντίνου, Πρόεδρος της Ideal Holdings


  Το Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς κατά την 1004η/5.12.2023 συνεδρίασή του αποφάσισε:

  Την έγκριση του περιεχομένου του ενημερωτικού δελτίου της εταιρίας «IDEAL HOLDINGS AE» σχετικά με τη δημόσια προσφορά στην Ελλάδα και την εισαγωγή των ομολογιών προς διαπραγμάτευση στην κατηγορία τίτλων σταθερού εισοδήματος της ρυθμιζόμενης αγοράς του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

  Την επιβολή χρηματικού προστίμου ύψους €40.000 στην κ. Χριστιάνα Μυγδάλη για παράβαση της απαγόρευσης χειραγώγησης της αγοράς του άρθρου 15 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, αναφορικά με τις συναλλαγές που διενήργησε επί της μετοχής της εισηγμένης στο Χρηματιστήριο Αθηνών εταιρίας «ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ ΑΕΒΕ» σε επιμέρους χρονικές περιόδους κατά το έτος 2017.

  Την επιβολή χρηματικού προστίμου ύψους €12.000 στον κ. Σπηλιώτη Αριστοτέλη, πρόσωπο που ασκεί διευθυντικά καθήκοντα στις εισηγμένες εταιρίες στο Χρηματιστήριο Αθηνών «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΒΕΤΕ» και «ΓΕΚ-ΤΕΡΝΑ ΑΕ», για παράβαση του άρθρου 19 (παρ. 11) του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, όπως αυτό εξειδικεύεται με τις διατάξεις του άρθρου 7, 8 και 9 του κατ’ εξουσιοδότηση Κανονισμού (ΕΕ) 2016/522, για συναλλαγές που διενεργήθηκαν εντός «κλειστών περιόδων» στο διάστημα 2016 έως 2020 επί μετοχών καιπαράγωγων των προαναφερόμενων εισηγμένων εταιριών.

  Διαβάστε επίσης

  Νέα μεταβατική διοίκηση στον ΕΛΓΟ-Δήμητρα – Προσωρινός πρόεδρος ο Καθηγητής Σέρκο Χαρουτουνιάν

  Αττική Οδός: Mytilineos και Vinci προσφεύγουν στο ΣτΕ – Νέα εμπλοκή στο διαγωνισμό

  Βαγγέλης Μαρινάκης: Υπόμνημα στον Άρειο Πάγο με στοιχεία για την «εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο»  ΣΧΟΛΙΑ