• Cryptocurrencies

    Νομική Σχολή Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης: Κανονικά μέσω τηλεδιδασκαλίας η εκπαιδευτική διαδικασία


    Κανονικά, με την βοήθεια της τεχνολογίας και ειδικότερα της τηλεδιδασκαλίας, εξελίσσεται η εκπαιδευτική διαδικασία στη Νομική Σχολή του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο κοσμήτορας της Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ., καθηγητής Χρήστος Μαστροκώστας.

    Αναλυτικά αναφέρει:

    Η ακαδημαϊκή εβδομάδα που άρχισε αυτή τη Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020, επιβαρυμένη με αυστηρότατους περιορισμούς στην κυκλοφορία, λόγω της σοβαρής υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού, εξελίσσεται με επιτυχή πραγματοποίηση όλων των εκπαιδευτικών δράσεων από απόσταση, στη Νομική Σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης (ΔΠΘ).

    Σε πείσμα των καιρών, η τηλεδιδασκαλία με τα σύγχρονα μέσα της πληροφορικής, επέτρεψε να συνεχιστούν, κανονικά και απρόσκοπτα, οι παραδόσεις των μαθημάτων της Νομικής Σχολής του ΔΠΘ και να μη διαταραχθεί η εκπαιδευτική διαδικασία. Αμέσως μετά τη λήψη των έκτακτων μέτρων της Πολιτείας και την απαγόρευση της εκπαιδευτικής λειτουργίας με φυσική παρουσία, αξιοποιήθηκε το περασμένο, δύσκολο, Σαββατοκύριακο από το διδακτικό προσωπικό της Σχολής και τους υπεύθυνους της πληροφορικής του ΔΠΘ, έτσι ώστε από την αρχή της εβδομάδας συνεχίζονται κανονικά οι παραδόσεις των μαθημάτων και εμπλουτίζονται συνεχώς οι ιστοσελίδες τους.

    Η ακαδημαϊκή κοινότητα της Σχολής μας και του Πανεπιστημίου μας συστρατεύεται στις, συλλογικές και αγωνιώδεις, προσπάθειες της κοινωνίας να αντιμετωπίσει την ιστορική κρίση που όλοι βιώνουμε σήμερα.

    Ο κοσμήτορας της Νομικής Σχολής Δ.Π.Θ.
    Καθηγητής Χρήστος Μαστροκώστας



    ΣΧΟΛΙΑ