• Cryptocurrencies

    Καταρρέουν τα κρυπτονομίσματα – Βουτιά 18% για το Bitcoin, πάγωσε τις αναλήψεις το Binance

    • NewsRoom


    Βαριές απώλειες σημειώνουν τη Δευτέρα τα κρυπτονομίσματα, με το Bitcoin να κινείται αυτή την ώρα λίγο πάνω από τα 23.000 δολάρια, σημειώνοντας βουτιά άνω του 18%.

    To Bitcoin υποχωρεί εδώ και σχεδόν 12 συνεχόμενες εβδομάδες, πέφτοντας από τα επίπεδα των 49.000 δολαρίων που είχε αγγίξει τον Μάρτιο. Η κατάσταση επιδεινώθηκε μετά και τα στοιχεία της περασμένης Παρασκευής για τον πληθωρισμό στις ΗΠΑ, οι οποίες αύξησαν την ανησυχία πως η FED θα προχωρήσει σε πιο επιθετικές κινήσεις σύσφιξης της νομισματικής πολιτικής της, ενισχύοντας το δολάριο.

    Αυτή την ώρα, το Bitcoin κινείται στα 23.052,14 δολάρια με βουτιά -18,18 %, το Ethereum στα 1.213,92 δολάρια με πτώση -20,89 % και το  XRP στα  0,311766 δολάρια με απώλειες -14,58 %, σύμφωνα με την Coindesk.

    Εν μέσω της βουτιάς στην αγορά των κρυπτονομισμάτων, το μεγαλύτερο ανταλλακτήριο του κόσμου, Binance, προχώρησε στην παύση των αναλήψεων σε bitcoin τη Δευτέρα, όπως ανακοίνωσε ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος Changpeng Zao στο Twitter.

    Σύμφωνα με την Binance, «μια παρτίδα συναλλαγών Bitcoin κόλλησε» λόγω των χαμηλών τελών συναλλαγών, «με αποτέλεσμα να υπάρχει καθυστέρηση» στις αναλήψεις Bitcoin από το δίκτυο.  «Η ομάδα μας εργάζεται για την εξεύρεση λύσης στο πρόβλημα ώστε να συνεχιστούν οι αναλήψεις το συντομότερο δυνατόν», πρόσθεσε. «Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω ενημερώσεις».

    Την ίδια ώρα, πάντως, η SEC φέρεται να ερευνά την Binance Holdings Ltd. για πιθανή παραβίαση της νομοθεσίας περί κινητών αξιών όταν εξέδωσε το κουπόνι BNB, το οποίο παρέχει στους συναλλασσόμενους στην πλατφόρμα χαμηλότερες αμοιβές.

    Διαβάστε επίσης:

    Πλαφόν στις συναλλαγές με crypto; Τι συζητάει η Ευρώπη



    ΣΧΟΛΙΑ