• Cryptocurrencies

    Bitcoin: Επανέρχεται ο προβληματισμός για τη στήριξη των 30.000 δολαρίων

    • Bloomberg
    Bitcoin: Επανέρχεται ο προβληματισμός για τη στήριξη των 30.000 δολαρίων


    Το Bitcoin υποχωρεί και διαπραγματεύεται λίγο πάνω από το όριο των 30.000 δολαρίων, με τους υποστηρικτές του κρυπτονομίσματος να υποστηρίζουν ότι αυτό είναι πιθανότατα το κατώτατο επίπεδο που θα κινηθεί.

    Ωστόσο, η πρόγνωση για το token θεωρείται ριψοκίνδυνη, δεδομένου ότι η τιμή του Bitcoin έχει μειωθεί κατά το ήμισυ περίπου από το επίπεδο ρεκόρ που κατέγραψε πριν από τρεις μήνες. Παρόλα αυτά, ορισμένοι στον κλάδο συγκλίνουν στην άποψη ότι τα 30.000 δολάρια αποτελούν σημείο στήριξης, λαμβάνοντας υπόψη την δραστηριότητα των options και τις πρόσφατες συναλλακτικές κινήσεις.

    Τα 30.000 δολάρια είναι η χαμηλότερη τιμή με τις περισσότερες εντολές πώλησης για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, σηματοδοτώντας την πεποίθηση μεταξύ των traders ότι το επίπεδο αυτό θα διατηρηθεί, σύμφωνα με το χρηματιστήριο κρυπτονομισμάτων, Delta Exchange. «Θα πρέπει να παρέχει ισχυρή στήριξη στην αγορά», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος Pankaj Balani.

    Οι traders προσπαθούν επίσης να επωφεληθούν από το εύρος τιμών που κινείται το token, προχωρώντας σε αγορές μεταξύ των 30.000 και 32.000 δολαρίων και σε πωλήσεις στη ζώνη των 34.000 έως 36.000 δολαρίων, δήλωσε ο Todd Morakis, συνιδρυτής της JST Capital, σε σχόλια του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προσθέτοντας ότι «η αγορά αυτή τη στιγμή φαίνεται να δίνει μεγαλύτερη προσοχή στα κακά νέα παρά στα καλά».

    Possible head and shoulders has $30,000 as support area

    Εβδομαδιαία πτώση 6%

    Το Bitcoin έχει πληγεί από σειρά αρνητικών ειδήσεων, συμπεριλαμβανομένης της ρυθμιστικής καταστολής της Κίνας – εν μέρει λόγω της ανησυχίας για την υψηλή κατανάλωση ενέργειας από του εξορύκτες του token – και την πρόοδο που σημειώνουν οι τράπεζες για τη δημιουργία ψηφιακών νομισμάτων που μπορεί να ασκήσει πίεση στα ιδιωτικά crypto.

    Πρόσφατα ο δημιουργός του Dogecoin χαρακτήρισε τα crypto απάτη και η διάθεση για κερδοσκοπία δείχνει να υποχωρεί.

    Το Bitcoin διαπραγματεύονταν περίπου στα 31.442 δολάρια νωρίτερα, ενώ έχει σημειώσει πτώση περίπου 6% από την αρχή της εβδομάδας. Ωστόσο η τιμή του εξακολουθεί να καταγράφει κέρδη 200% τους τελευταίους 12 μήνες.

    Ο Konstantin Richter, διευθύνων σύμβουλος και ιδρυτής της Blockdaemon, ενός παρόχου υποδομής blockchain, έχει την ελπίδα ότι θα υπάρξει θεσμική ζήτηση για το ψηφιακό νόμισμα, υποστηρίζοντας ότι το Bitcoin θα πρέπει να υποχωρήσει κάτω από τα 20.000 δολάρια πριν τα ιδρύματα αρχίσουν να αμφισβητούν την “εγκυρότητα του”.

    «Αν πέσει γρήγορα, μπορεί να ανέβει γρήγορα», είπε σε μια συνέντευξη. “Αυτό είναι ακριβώς το crypto.”

    Διαβάστε ακόμα:



    ΣΧΟΛΙΑ