• Cryptocurrencies

    Avalanche: Ποιο είναι το νέο κρυπτονόμισμα που καταγράφει ετήσια κέρδη πάνω από 3.000%

    • Bloomberg
    Avalanche: Ποιο είναι το νέο κρυπτονόμισμα που καταγράφει κέρδη ετήσια πάνω από 3.000%

    AVAX


    Το κρυπτονόμισμα Avalanche έχει καταγράψει θεαματικά κέρδη της τελευταίες ημέρες, και βρέθηκε για λίγο στην πρώτη δεκάδα των crypto με τη μεγαλύτερη αγοραία αξία, ξεπερνώντας το Dogecoin και το Shiba Inu.

    Η εκτίναξη του αποδίδεται στη συνεργασία που ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα ο δημιουργός του, η εταιρεία Ava Labs, με την Deloitte για τη δημιουργία πιο αποτελεσματικών πλατφορμών ανακούφισης από τις καταστροφές.

    Το ψηφιακό νόμισμα Avalanche, AVAX, κατέγραψε ρεκόρ φτάνοντας στα 144,96 δολάρια την Κυριακή, ωστόσο στη συνέχεια έχασε μέρος από τα κέρδη του. Σύμφωνα με την πλατφόρμα CoinGecko, βρίσκεται τώρα στο νούμερο 11 της κατάταξης, με αξία περίπου 29 δισ. δολάρια.

    «Πρόκειται για ένα ακόμη παράδειγμα ταχύτερων, φθηνότερων ανταγωνιστών του Ethereum που τα πάνε καλά», δήλωσε ο Jonathan Cheesman, επικεφαλής θεσμικών και εξωχρηματιστηριακών πωλήσεων στο χρηματιστήριο FTX, επικαλούμενος τη συμφωνία της Deloitte. «Υπάρχει μια τεράστια επίδραση πλούτου και πολλά κερδοσκοπικά κεφάλαια”.

    Διπλάσια τιμή σε 30 ημέρες

    Η πλατφόρμα Close As You Go αξιοποιεί το blockchain Avalanche για να βελτιώσει την ασφάλεια, την ταχύτητα και την ακρίβεια της χρηματοδότησης της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης, σύμφωνα με μια ανάρτηση της Ava Labs, και θα βοηθήσει τους κρατικούς και τοπικούς κυβερνητικούς αξιωματούχους να απλοποιήσουν και να εξορθολογίσουν τις εφαρμογές αποζημίωσης για καταστροφές.

    Η τιμή του Avalanche έχει διπλασιαστεί τις τελευταίες 30 ημέρες και έχει αυξηθεί πάνω από 3.000% σε ένα χρόνο.

    Σημειώνεται ότι, τα κρυπτονομίσματα είναι έντονα ασταθή, ενώ ακόμη και αυτά που έχουν βρεθεί στην κορυφή των κεφαλαιοποιήσεων, μπορεί να παρουσιάζουν μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Για παράδειγμα, το διακριτικό ADA του Cardano έχει σημειώσει πτώση άνω του 40% από το ρεκόρ που κατέγραψε στις αρχές Σεπτεμβρίου και το DOT του Polkadot υποχωρεί κατά 25% από το υψηλό που άγγιξε πριν από μερικές εβδομάδες.

    Το Avalanche Foundation είπε τον Σεπτέμβριο ότι είχε συγκεντρώσει 230 εκατομμύρια δολάρια από ιδιωτική πώληση των token, με συμμετέχοντες όπως οι Polychain και Three Arrows Capital — οι οποίοι υποστήριξαν επίσης το fund 200 εκατομμυρίων δολαρίων Blizzard που ανακοινώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες για την προώθηση της ανάπτυξης του Avalanche.

    Διαβάστε ακόμη:

    Tim Cook: Κατέχω κρυπτονομίσματα, αλλά η Apple δεν θα επένδυε στα crypto



    ΣΧΟΛΙΑ