• Grecotel Amirandes

    Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας - Summer Edition

    Amirandes: Ταξίδι σε μια πρωτόγνωρη εμπειρία

    • NewsRoom

    Οι διακοπές είναι ένα ταξίδι. Ταξίδι στον τόπο, στον χρόνο, στην Ιστορία, στην Τέχνη, στη γεύση. Ευκαιρία για ξεκούραση, αλλά και νέες εμπειρίες.

    Ένα τέτοιο ταξίδι υπόσχεται το Amirandes. Ένα ξενοδοχείο με διεθνή φήμη που κατάφερε να συγκαταλέγεται στους πιο δημοφιλείς προορισμούς του κόσμου.

    Χτισμένο πάνω στο νερό, με αρχιτεκτονική που μαγεύει, εμπνευσμένο από τα Μινωικά παλάτια της Κνωσσού και της Ζάκρου, το Amirandes σε ταξιδεύει από την πρώτη στιγμή.

    Αφενός είναι το νερό – η θάλασσα, οι δύο χρυσαφένιες παραλίες, οι ιδιωτικές πισίνες, τα παραδεισένια lagoons, αλλά και μία εντυπωσιακή, ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα που περιμένουν τον επισκέπτη.

    Αφετέρου είναι το σκηνικό – οι ελιές, οι αιγυπτιακοί φοίνικες, οι φλόγες που ανάβουν το σούρουπο, όταν σβήνουν τα φώτα.

    Και μετά τα άνετα δωμάτια, οι ευρύχωρες σουίτες με τα λευκά έπιπλα και το λευκό ξύλινο πάτωμα και οι υπέροχες βίλες που διαθέτουν, επιπλέον, αποκλειστικές υπηρεσίες, παροχές υψηλής τεχνολογίας και άμεση πρόσβαση σε ξεχωριστή ιδιωτική παραλία, με ιδιωτικά gazebo και μοναδικό σέρβις. Ένα μικρό κρητικό χωριό στην αμμουδιά. Μόνο 20 απίθανες βίλες με τους κήπους τους, τις πισίνες τους και τη δική τους καμπάνα στη θάλασσα. Χτισμένες λευκές, με πέτρα από τη Μίλατο και ζεστό ξύλο καρυδιάς. Όμορφες με τα υφαντά τους, τα κεραμικά τους, τα πολύχρωμα φαναράκια το σούρουπο.

    Ωστόσο το ταξίδι δεν σταματάει εδώ, αλλά συνεχίζεται στον συναρπαστικό κόσμο της υψηλής γαστρονομίας. Εκτενείς χώροι, πέτρινα υπαίθρια προαύλια που χάνονται στο μάτι, καθώς ο φρέσκος κρητικός αέρας του Αιγαίου που αναζωογονεί με θαλασσινή αύρα. Γεύσεις του κόσμου σε 10 συναρπαστικά εστιατόρια. Ανάμεσά τους και το μοναδικό εστιατόριο «Minotaur».

    MINOTAUR

    Εστιατόριο Minotaur, ξενοδοχείο Grecotel Amirandes, Κρήτη
    Minotaur, Amirandes

    Ένας χώρος αφιερωμένος όχι μόνο στην τέχνη της γεύσης, αλλά και στην Τέχνη & την Έμπνευση.

    Στο «Minotaur» απολαμβάνει κανείς εκλεκτά πιάτα της ιταλικής κουζίνας σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής, διακοσμημένο με μια μοναδική συλλογή αυθεντικών κεραμικών του Pablo Picasso, εμπνευσμένα από τον Μινώταυρο.

    Ο μεγάλος καλλιτέχνης, γοητευμένος από τους μύθους της Κρήτης, συνήθιζε να απεικονίζει τον εαυτό του ως Μινώταυρο, το μυθικό τέρας που ζούσε στο Λαβύρινθο της Κνωσού που βρίσκεται λίγα χιλιόμετρα μακριά από το Amirandes. Ο Pablo Picasso λάτρεψε την αρχαία τέχνη της αγγειοπλαστικής δημιουργώντας μοναδικής ομορφιάς και καλλιτεχνικής αξίας κεραμικά έργα, επί 26 ολόκληρα χρόνια. Ορισμένα από αυτά εκτίθενται σήμερα στις προθήκες του εστιατορίου προς τιμήν των αρχαίων αγγειοπλαστών και του τρόπου που επηρέασαν όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες του 20ού αιώνα.

    Δείπνο στην πλωτή εξέδρα του Amirandes

    Grecotel Amirandes

    Ένα ρομαντικό δείπνο υπό το φως τον κεριών, συνοδεία ενός εκλεκτού κρασιού από την επιλεγμένη wine list, στην πλωτή εξέδρα που αναδύεται μέσα από την φωτισμένη με αστέρια κεντρική λαγκούνα του Amirandes… Μία εμπειρία μαγική!

    Κρητική κουζίνα

    Στο εστιατόριο «Xasteria», το μοναδικό μενού «παντρεύει» τις καλύτερες παραδοσιακές γεύσεις με τις πιο δημιουργικές συνταγές, ενώ κρητική κουζίνα θα γευτεί κανείς και στην ταβέρνα της φάρμας Agreco στο Ρέθυμνο.

    Δραστηριότητες

    Στο Amirandes, όμως, η ζωή μπορεί να είναι επίσης γεμάτη ενέργεια, με μια μεγάλη γκάμα επιλογών από αθλητικές δραστηριότητες & εγκαταστάσεις, θαλάσσια σπορ καθώς και άλλες εξωτερικές παροχές όπως ιππασία, κέντρο ορεινής ποδηλασίας, CretAquarium – Θαλασσόκοσμος, Dinosauria Park, ένα νέο γήπεδο Padel (όπου προσφέρονται μαθήματα & εξοπλισμός) και μια νέα υπηρεσία e-bike.

    Grecotel, Amirandes
    Grecotel, Amirandes

    Όλα για τα παιδιά

    Στην Grecoland, υπάρχουν, όμως, δραστηριότητες για όλες τις ηλικίες, χάρη στην ιδανική παραλία, την ολυμπιακών διαστάσεων πισίνα, τα αμέτρητα σπορ που μπορεί να κάνει κάποιος! Επιπλέον, τα παιδιά έως 12 ετών διαμένουν δωρεάν στο δωμάτιο των γονιών και τα γεύματα στην tasty corner είναι χωρίς επιπλέον χρέωση.

    Elixir Alchemy Spa

    Χαρίστε στον εαυτό σας πολύτιμες στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης σε ένα μοναδικό καταφύγιο για τις αισθήσεις σας. Απολαύστε τις μοναδικές θεραπείες του Elixir Alchemy Spa από εκχυλίσματα βιολογικών και σπάνιων αρωματικών φυτών της Κρήτης, με καταπραϋντικές και θεραπευτικές ιδιότητες.

     Στο Amirandes, η εμπειρία της φιλοξενίας είναι αυτό που θα έπρεπε να είναι: ταξίδι σε έναν κόσμο ανεπανάληπτης ομορφιάς, φροντίδας, απόλαυσης.