• NewsRoomNewsRoom

    Σου αρέσουν τα δώρα… Και σε ποιον δεν αρέσουν, άλλωστε; Η επιβράβευση, η ανταμοιβή, οι μικρές και μεγάλες εκπλήξεις είναι εκείνα που κάνουν τη ζωή μας λίγο πιο ενδιαφέρουσα. Πολύ περισσότερο δε όταν είναι κάτι στο οποίο μπορούμε να ποντάρουμε, αφού έρχεται να επιβραβεύσει μια ιδανική συνεργασία. Όπως η συνεργασία μας με τη ΔΕΗ.

    ΔΕΗ myRewards: Ένας κόσμος προνομίων

    Ναι, η ΔΕΗ είναι πάνω από όλα ο πάροχός μας. Η επιχείρηση που φροντίζει για την ενέργεια του σπιτιού μας και την καλύτερη εξυπηρέτηση των αναγκών μας.

    Όμως, είναι επίσης μία επιχείρηση με τον καταναλωτή στο επίκεντρο. Γι’ αυτό και αναπτύσσει διαρκώς νέα προϊόντα και υπηρεσίες, δημιουργώντας έναν κόσμο μοναδικών προνομίων για τους πελάτες της.

    Μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις από κορυφαία brands

    Στο ΔΕΗ myRewards, μπορεί να βρει κανείς μοναδικές προσφορές και εκπτώσεις από κορυφαία brands της αγοράς, για όλες του τις ανάγκες: φαγητό, καφέ, ένδυση-υπόδηση, ταξίδια, ψυχαγωγία, τεχνολογία και πολλά άλλα. Μπορεί επίσης να πάρει μέρος σε κληρώσεις για να κερδίσει απίθανα δώρα. Ποιος είπε ότι η ενέργεια δεν μπορεί να είναι διασκεδαστική;

    Για να αποκτήσετε κουπόνια προσφορών και εκπτώσεων ΔΕΗ myRewards Coupons από κορυφαία brands της αγοράς, θα πρέπει να μεταβείτε στο myrewardscoupons.dei.gr και να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο έναρξης.

    Αφού ολοκληρώσετε το ερωτηματολόγιο, μπορείτε να βρείτε τις προσφορές που ταιριάζουν στις ανάγκες σας και να λάβετε κωδικό κουπονιού με Viber/SMS ή email (σύμφωνα με τα αντίστοιχα στοιχεία που έχετε καταχωρίσει στον λογαριασμό σας στο myΔΕΗ) είτε να τον αποθηκεύσετε σε PDF.

    Πώς μπορώ να εξαργυρώσω το κουπόνι ΔΕΗ myRewards Coupons;

    Η εξαργύρωση των κουπονιών γίνεται:

    • online για όσες προσφορές αφορούν αγορές online, οπότε θα πρέπει να προσθέσετε τον κωδικό που λάβατε στην ιστοσελίδα του συνεργάτη κατά την αγορά του προϊόντος/υπηρεσίας
    • στα καταστήματα των συνεργατών επιδεικνύοντας το SMS/mail/PDF με τον κωδικό ΔΕΗ myRewards Coupons.

    Και για τα ταξίδια σας…

    Συγκεντρώστε και εξαργυρώστε μίλια από τη ΔΕΗ

    Και για τα ταξίδια σας, η νέα υπηρεσία ΔΕΗ myRewards Miles, σε συνεργασία με το πρόγραμμα Miles+Bonus της AEGEAN, ανοίγει έναν νέο κόσμο επιβράβευσης, μόνο για εσάς!

    Πλέον, μπορείτε να συγκεντρώσετε Miles+Bonus μίλια από τις συναλλαγές σας με τη ΔΕΗ και να πληρώσετε τον λογαριασμό σας, εξαργυρώνοντας Miles+Bonus μίλια από την AEGEAN.

    Πώς συγκεντρώνω μίλια

    Ενδεικτικά:

    • Η είσοδος στην εφαρμογή myΔΕΗ για πρώτη φορά (first log in) ισοδυναμεί με 1.000 μίλια
    • Η ενεργοποίηση της πάγιας εντολής ισοδυναμεί επίσης με 1.000 μίλια
    • Η ενεργοποίηση του Μηνιαίου Λογαριασμού αντιστοιχεί σε 500 μίλια
    • Η ολοκλήρωση του εργαλείου ΔΕΗ myEnergy Coach (ολοκλήρωση και των τριών ερωτηματολογίων)* αντιστοιχεί σε 500 μίλια

    Για να πιστωθούν, όμως, τα μίλια που έχετε κερδίσει, θα πρέπει να έχετε δημιουργήσει χρήστη στο myΔΕΗ και να έχετε συνδέσει τον αριθμό του Miles+Bonus λογαριασμού σας σε αυτόν.

    Υπάρχουν κινήσεις που σε πάνε μακριά, άλλες που σε ταξιδεύουν και κάποιες που σε ανταμείβουν πολλαπλά. Μέσα από τον κόσμο του ΔΕΗ myRewards όλα είναι εφικτά!