ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κουρουμπλής, έστειλε σήμερα επιστολή προς τον Γ.Γ. της ΠΝΟ, Ιωάννη Χαλά, με νέες διαβεβαιώσεις για το φορολογικό καθεστώς των ναυτικών και με καθορισμένη ημερομηνία (15/12/2016) για την πρώτη από τις συναντήσεις που θα δρομολογήσει το Υπουργείο Ναυτιλίας, με συναρμόδιους υπουργούς, ώστε να αρχίσει διάλογος για τα χρονίζοντα θέματα των Ελλήνων Ναυτικών.
Ακολουθεί η επιστολή:
Επανέρχομαι και διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει κανένα ζήτημα αύξησης της φορολογίας στο ισχύον φορολογικό καθεστώς των Ναυτικών. Για τα άλλα ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο της ναυτοσύνης, το Υπουργείο δεσμεύεται να συνεχίσει τις προσπάθειες για διάλογο, καλώντας τον κάθε φορά αρμόδιο Υπουργό και την ΠΝΟ σε συνάντηση στο Υπουργείο Ναυτιλίας.
Την ερχόμενη Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016, μπορούμε να κάνουμε την πρώτη συνάντηση, με τον Υπουργό Κοινωνικής Ασφάλισης.
Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έφθασε το «Festos Palace» από την Κρήτη – Καμία αντίδραση από την ΠΝΟ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλαλούμ με τα πλοία: Αναστέλλουν τις κινητοποιήσεις οι ναυτικοί; – Τι απαντά η ΠΝΟ
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μεταναστευτικό: Νέα διορία για την Ελλάδα από Κομισιόν
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιόν είδε ο Αδωνις στον Λευκό Οίκο, πότε πιάνει δουλειά ο Πιέρρ, ποιος υπουργός κερνάει κρασάκι, το dogfight στο Αιγαίο και το άγριο beef στη Βουλή
- Άδωνις Γεωργιάδης – ΗΠΑ: Πολλές κλινικές μελέτες έρχονται στην Ελλάδα – Με ποιες εταιρείες έγιναν επαφές
- Η ακρίβεια ως κληρονομιά: Lange & Söhne Lange 1 Daymatic HONEYGOLD®
- Έλλη Ιωάννου: Bliss, Asshole, το σουρεάλ στη σύγχρονη γλώσσα