• ESG Today

    ERM: Γιατί πήρε τη πρώτη θέση στο Sustainability Consultancy σύμφωνα με το Verdantix Green Quadrant

    • ESG Team

    Sabine Hoefnagel, Global Director of Services, Brand and Communications στην ERM


    Ηγέτης στον κλάδο της ESG & Sustainability Consultancy, αναδείχθηκε η ERM (Environmental Resources Management), η μεγαλύτερη αυτόνομη εταιρεία συμβούλων βιωσιμότητας σύμφωνα με νέα ανεξάρτητη έρευνα της Verdantix.

    Ειδικότερα, η έρευνα Verdantix Green Quadrant: ESG & Sustainability Consulting 2022 βασίζεται σε μια ολοκληρωμένη αξιολόγηση των υπηρεσιών της  ERM, μετά από εις βάθος συνεντεύξεις πελατών που πραγματοποιήθηκαν από αναλυτές της Verdantix. Συγκρίνει τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου σύμφωνα με 15 διαφορετικά κριτήρια.

    Η ERM κατατάσσεται πρώτη στην κατηγορία μετασχηματισμός επιχειρησιακών πόρων με γνώμονα τη βιωσιμότητα, με την έκθεση να επισημαίνει την « εις βάθος της τεχνογνωσίας της στη βιομηχανία και τις υπηρεσίες».

    Επιπλέον, η ERM κατατάσσεται στις 3 πρώτες θέσεις για την κατηγορία διαχείρισης περιβάλλοντος και πόρων, με το Verdantix να τονίζει τις «εσωτερικές δυνατότητες της να υπολογίζει την κατανάλωση πόρων και να παρέχει αποτελεσματικές συμβουλές διαχείρισης για βελτίωση» σε ενέργεια, απόβλητα και νερό.

    Η έκθεση εντοπίζει επίσης συγκεκριμένα δυνατά σημεία της εταιρείας, στην ψηφιακή καινοτομία, υπογραμμίζοντας την πρόσφατη κυκλοφορία του νέου προϊόντος της εταιρείας ESG Fusion, το οποίο σκιαγραφεί τους κινδύνους ESG στις διαδικασίες λήψης αποφάσεων για επενδύσεις στην αγορά. Νωρίτερα, τον Δεκέμβριο του 2021, η ERM ανακοίνωσε επίσης την εξαγορά της Opex, εξειδικευμένη εταιρεία στο ΑΙ και data science, η οποία χρησιμοποιεί  δεδομένα για να βοηθήσει τις βιομηχανίες εντάσεως άνθρακα να μειώσουν τις εκπομπές τους, σηματοδοτώντας τη συνεχή ανάπτυξη των ψηφιακών υπηρεσιών της εταιρείας.

    Χαιρετίζοντας τη διάκριση της ERM, η Sabine Hoefnagel, Global Director of Services, Brand and Communications της εταιρείας, δήλωσε: «Η μελέτη Verdantix Green Quadrant επιβεβαιώνει τη θέση της ERM ως ηγέτη στην αγορά και ως συνεργάτης επιλογής για οργανισμούς που θέλουν να στραφούν στη βιωσιμότητα μέσω βαθιάς ESG και ψηφιακής τεχνογνωσίας. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε την ανάπτυξή μας καθώς εκπληρώνουμε τον σκοπό μας να διαμορφώσουμε ένα βιώσιμο μέλλον με τους κορυφαίους οργανισμούς του κόσμου».



    ΣΧΟΛΙΑ