Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, καθώς εντοπίστηκε ανθρώπινο κρανίο στην Πεντέλη ανάμεσα σε βράχια.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του MEGA, το κρανίο εντοπίστηκε κοντά στο στρατιωτικό νοσοκομείο 414, σε δύσβατο, βραχώδες σημείο.
Το κρανίο βρέθηκε ανάμεσα σε πέτρες και βράχια. Το μακάβριο εύρημα αντίκρισε ένας 37χρονος περιπατητής, ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία.
Οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει κι άλλα θραύσματα από οστά σε εκείνο το σημείο, καθώς και μια σόλα παπουτσιών.
Το κρανίο έχει σταλεί στα εργαστήρια και θα ερευνηθεί από ειδικούς ανθρωπολόγους της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, σε μια προσπάθεια να εξακριβωθεί σε ποιον ανήκει και αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Διαβάστε επίσης
Νέο θρίλερ με εξαφάνιση επιχειρηματία στο Ντράφι
Πεντέλη: Άνδρας έχει ανεβεί σε ταράτσα και απειλεί ότι θα κάνει κακό σε κόσμο
ΕΛΑΣ: Ανθρώπινα οστά βρέθηκαν στην Πεντέλη
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κυρανάκης: Έρχονται νέα υπερσύγχρονα τρένα – Τα χρονοδιαγράμματα της συμφωνίας
- ΑΑΔΕ: 48ωρο λουκέτο στο πασίγνωστο «αστεράτο» εστιατόριο «Σπονδή»
- Κικίλιας: Δεσμευόμαστε για ασφαλή θάλασσα με έμφαση στην εκπαίδευση των νέων
- Με κέρδη οι ευρωαγορές μετά τη συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας – Απώλειες για τις μετοχές της αμυντικής βιομηχανίας
