ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός μεγέθους 3,8 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης, στις 14:54, στα Χανιά και πιο συγκεκριμένα 30 χιλιόμετρα βόρεια της Κισσάμου.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών, το εστιακό βάθος της δόνησης βρίσκεται στα πέντε χιλιόμετρα.
Το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο αναθεώρησε προς τα πάνω την αρχική του εκτίμηση για το μέγεθος του σεισμού, τονίζοντας πως η δόνηση είχε μέγεθος 3,8 Ρίχτερ και όχι 3,5 όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.
Το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Ινστιτούτο κατέγραψε τη σεισμική δόνηση στα 3 Ρίχτερ.
Διαβάστε επίσης:
Κορονοϊός: Νέα παραλλαγή εντοπίστηκε στη Γαλλία
Δίδυμα γεννήθηκαν σε διαφορετικές χρονιές – Η φοβερή συγκυρία
Στο συρτάρι οι σοκαριστικές καταθέσεις των 28 αθλητριών της ενόργανης εις βάρος των προπονητών τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η Ουκρανία χτύπησε τα ρωσικά λιμάνια Πριμόρσκι και Ουστ Λούγκα
- Παπαστεργίου: Αυστηροποιείται το πλαίσιο για την προστασία των ανηλίκων για αλκοόλ και καπνικά – Έρχονται μέτρα και για τα social media (Βίντεο)
- Πρόταση – σοκ στον ΟΗΕ: Το Μπαχρέιν ζητά να επιτραπεί η χρήση βίας στα Στενά του Ορμούζ – Στήριξη από όλες τις χώρες του Κόλπου
- Παπαθανάσης: 12,299 εκ. ευρώ για νέες ενεργειακές αναβαθμίσεις νοσοκομείων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.