ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ΠΑΕ Παναιτωλικός ενημέρωσε επισήμως τη Δευτέρα για την ύπαρξη 13 νέων κρουσμάτων κορονοϊού στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Τα 10 αφορούν ποδοσφαιριστές, τα δύο μέλη τεχνικού επιτελείου και το ένα εξ αυτών στέλεχος της ομάδας.
Τούτο σημαίνει πως ο προγραμματισμένος για την Τετάρτη αγώνας με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα δεν πρόκειται να διεξαχθεί. Η Λίγκα έχει ενημερωθεί για τη δύσκολη κατάσταση στους Αγρινιώτες και πρόκειται να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, εφαρμόζοντας το υγειονομικό πρωτόκολλο που αφορά τέτοιες περιπτώσεις.
Η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ ανέφερε: “Κατά τους ελέγχους PCR για covid-19 που πραγματοποιεί η ομάδα μας ανιχνεύτηκαν συνολικά δεκατρία (13) θετικά δείγματα. Αφορούν δέκα ποδοσφαιριστές, δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου και ένα στέλεχος της ΠΑΕ. Εφαρμόζεται πιστά το Υγειονομικό πρωτόκολλο και ενημερώθηκαν οι Υγειονομικές και ποδοσφαιρικές αρχές”.
Διαβάστε επίσης
Κύπελλο Ελλάδας: Τα ζευγάρια των προημιτελικών
Ποδοσφαιρική δράση στην Premier League με 2 σημαντικούς αγώνες
Συνάντηση Πλεύρη με εκπροσώπους της Super League την Πέμπτη για τους οπαδούς στα γήπεδα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Optima bank: Τα μεγέθη της τράπεζας που οδήγησαν στην επιτυχία της υπερκάλυψης του ομολόγου κατά 11 φορές
- Sani/Ikos: Με τη σύμφωνη γνώμη της αυτοδιοίκησης προχωρά η επένδυση 400 εκατ. στη Χαλκιδική
- Τέλος ο επίμονος πωλητής της Πειραιώς, όλα έτοιμα για Intralot, ο θρίαμβος του Τάνι, οι νέες περιπέτειες του «νταλαβεριτζή Δόκτωρα», η οργή στις Σπέτσες, τι συμβαίνει με τους εφοπλιστές Ιγγλέση, και το dinner party των Khoury
- Motor Oil: Σταθερά αναπτυξιακή πορεία- Επενδύσεις 500 εκ. το 2025
