ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Ας μην καταφεύγουν κάποιοι σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας σε σχέση με τις τριετίες» αναφέρει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων σε ανακοίνωσή του, επισημαίνοντας ότι η θέση του υπουργείου είναι γνωστή και διατυπωμένη ήδη στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
«Η κυβέρνηση αυτή έχει κάνει παρέμβαση στην υπόθεση που εκκρεμεί στο ΣτΕ υπέρ της διατήρησης των τριετιών. Πώς θα μπορούσε λοιπόν να τις καταργήσει; Η επανάληψη της διατήρησης των τριετιών είναι περιττή. Οι τριετίες σχετίζονται με τον νόμο που τις θέσπισε και όχι με τον κατώτατο μισθό», διευκρινίζει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έμπορος πλήρωσε πρόστιμο 1.000 ευρώ για ένα μαγνητάκι… αξίας 2 ευρώ! – Γιατί απορρίφθηκε η προσφυγή στη ΔΕΔ
- Χρηματιστήριο: Ποιοι ξένοι έκαναν trading σε τράπεζες, Credia και Allwyn, ο ενεργός ρόλος της HSBC
- FIX Residences: DIMAND και Foster + Partners μεταμορφώνουν την ιστορική ζυθοποιία της Θεσσαλονίκης
- Τράπεζες: Πού βλέπουν το νέο περιθώριο ανόδου UBS, Morgan Stanley και HSBC
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.