ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, επί της Εγνατίας Οδού, λίγο πριν από τον κόμβο Λαγκαδά, στο ρεύμα προς Καβάλα, με αποτέλεσμα μια γυναίκα να χάσει τη ζωή της και άλλα τέσσερα άτομα να τραυματιστούν.
Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Τροχαία, το δυστύχημα συνέβη όταν, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, συγκρούστηκαν μεταξύ τους, σε δύο διαφορετικούς χρόνους, τρία οχήματα.
Με βάση όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, η γυναίκα, ηλικίας περίπου 50 ετών, επιβάτισσα στο ένα από τα τρία οχήματα, απεγκλωβίστηκε από την Πυροσβεστική, που ενήργησε στο σημείο με οκτώ πυροσβέστες και τρία οχήματα, αλλά δυστυχώς άφησε την τελευταία της πνοή στην άσφαλτο.
Οι τραυματίες διεκομίσθηκαν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Τα αίτια του δυστυχήματος δεν έχουν προς το παρόν διευκρινιστεί.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
Θεσσαλονίκη: Ολονύχτια μάχη για να κρατηθεί στη ζωή η 16χρονη με κορονοϊό – Αρνητικά έβγαιναν τα rapid test
Θεσσαλονίκη: Νεκρός εντοπίστηκε 47χρονος ψαράς στο Παλιούρι
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Ας είμαστε ειλικρινείς, αποτύχαμε – Οι διάλογοι που έρχονται στο φως προκαλούν αγανάκτηση και οργή
- EKO Acropolis Rally 2025: STAGE FLASH SS14
- Ισχυρό το αποτύπωμα της επενδυτικής βαθμίδας: Οι διεθνείς επενδυτές αύξησαν τις θέσεις τους κατά 16,5 δισ. σε ελληνικά ομόλογα και μετοχές την τελευταία διετία 2
- Δασμοί: Λήγει στις 9 Ιουλίου η προθεσμία Τραμπ για εμπορική συμφωνία ΕΕ και ΗΠΑ
