ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«O ΣΥΡΙΖΑ, αδυνατώντας να κάνει έστω μια εποικοδομητική πρόταση, διολισθαίνει συνεχώς σε ένα ακατάσχετο υβρεολόγιο, επιστρέφοντας στις εποχές του 2014», αναφέρει η ΝΔ απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για την επίσπευση των νέων μέτρων που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
«Αν αφαιρέσει κάποιος τις ύβρεις από τις ανακοινώσεις του διαβάζει συνεχώς τις ίδιες γενικολογίες», εξηγεί η Νέα Δημοκρατία.
«Ζητάμε ξανά από τον ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει συγκεκριμένα: ποια μέτρα προτείνει για χώρους όπως η εστίαση, η διασκέδαση, τα γήπεδα. Θέλει lock down; Θέλει κλειστά σχολεία; Γι’ αυτά εξακολουθεί να μη λέει κουβέντα. Αντιθέτως δια του κ. Πολάκη εξακολουθεί να σαμποτάρει σταθερά την εμβολιαστική προσπάθεια.
Εμείς θα συνεχίσουμε τη μάχη για την προστασία της δημόσιας υγείας, λαμβάνοντας τα μέτρα που είναι απαραίτητα κι αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ μόνο στο υβρεολόγιό του», καταλήγει η Νέα Δημοκρατία.
Διαβάστε επίσης
ΣΥΡΙΖΑ: Άτυπο lockdown χωρίς οικονομική στήριξη
ΚΙΝΑΛ: Παλινωδίες και καθυστερήσεις τα μέτρα της κυβέρνησης
Πλεύρης: Ως τις 2 τα ξημερώματα στο ρεβεγιόν χωρίς μουσική – Μέχρι τα μεσάνυχτα τις άλλες ημέρες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σούπερ μάρκετ: Συνεχίζεται το «ψαλίδι» στις προσφορές που έφερε ο Κώδικας Δεοντολογίας
- ΔΕΗ – ΟΤΕ: Πού οδηγεί η σύγκρουση Στάσση – Νεμπή στις τηλεπικοινωνίες
- Δείπνο με θέα την Ακρόπολη, έκθεση Artflyer, τα γενέθλια της Εβίτας Λεβεντάκη, Bazaar MDA, French Bloom και Παράσταση στη Σύρο από την ARTE
- Μαρία Συρεγγέλα στο mononews: Οι θέσεις δεν μας ανήκουν και στην πολιτική πρέπει να ξέρεις πότε κλείνει ένας κύκλος
