array(0) {
}
        
    
Menu
2.07%
Τζίρος: 166.91 εκατ.

Στον Άρειο Πάγο σήμερα η Μαρία Καρυστιανού για την ίδρυση του κόμματος «Ελπίδα για τη Δημοκρατία»

Life & Style

Just the 2 of Us: Τα τρία ζευγάρια που πάνε τελικό

Νίκος Κοκλώνης, Βίκυ Σταυροπούλου και Ναταλία Γερμανού
Comments

Μία ξεχωριστή διαδρομή αμέτρητων και μοναδικών εμφανίσεων του φαντασμαγορικού υπέρ-show του ALPHA, Just the 2 of Us (J2US) οδεύει προς το τέλος, με τον Τελικό να καταφθάνει το Σάββατο 01 Ιανουαρίου στις 20.00.

Ιδιαίτερα εντυπωσιακός και εορταστικός ήταν ο Ημιτελικός (14ο live), με τις εμφανίσεις των ταλαντούχων διαγωνιζόμενων να ενθουσιάζουν κοινό και κριτική επιτροπή.

Ο ημιτελικός του J2US κυριάρχησε στη ζώνη του σε όλα τα κοινά. Συγκεκριμένα, το μεγαλύτερο και εντυπωσιακότερο μουσικό πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης έκλεψε και πάλι την παράσταση στους πίνακες τηλεθέασης και κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, χαρίζοντας του την πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 14,9%, αλλά και το σύνολο του κοινού με ποσοστό 16,8%.

Μάλιστα, ο Νίκος Κοκλώνης ήταν σαρωτικός και στο νεανικό κοινό 25-44, που σταθερά δείχνει την προτίμησή του στο σόου με το ποσοστό 19% με το ψηλότερο τέταρτο να αγγίζει το 30%.

Άκρως χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα

Ο Νίκος Κοκλώνης καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό στον μεγάλο ημιτελικό τραγουδώντας μια παραλλαγή από τα «Χριστούγεννα» της Δέσποινας Βανδή σε ένα άκρως χριστουγεννιάτικο σκηνικό.

Στον ημιτελικό εμφανίστηκε και η υπέροχη Ναταλία Γερμανού ως guest σε ρόλο κριτή, και έδωσε τη δική της πινελιά με την αμεσότητα, το χιούμορ και τα ευθύβολα σχόλιά της.

Η εντυπωσιακή Δέσποινα Βανδή άφησε για λίγο τα χρέη της στην κριτική επιτροπή, πήρε το μικρόφωνο και ανέβηκε στη σκηνή για να απογειώσει το κέφι της βραδιάς με τις μεγάλες της επιτυχίες, ενώ έκπληξη ήταν το ντουέτο της με τον Θέμη Αδαμαντίδη που επέστρεψε για το ημιτελικό στο σόου!

Το show ολοκληρώθηκε με την ανάδειξη των τριών φιναλίστ. Τις λιγότερες ψήφους συγκέντρωσαν η Εβελίνα Νικόλιζα και ο Νίκος Μπάρκουλης, ο Τζέιμς Καφετζής και η Ειρήνη Παπαδοπούλου και η Λάουρα Νάργες με τον Νικηφόρο.

Από την άλλη, τα τρία ζευγάρια που έφτασαν στον τελικό είναι οι: Μαρίνος Κόνσολος – Ελένη Δήμου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου – Κατερίνα Λιόλιου και Άννα Μαρία Ψυχαράκη – Χάρης Βαρθακούρης.

Ποιο ζευγάρι θα αναδειχθεί νικητής;

Η αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο φινάλε του J2US έχει ήδη ξεκινήσει. Το μεγαλύτερο υπερθέαμα της ελληνικής τηλεόρασης πριν ρίξει την αυλαία, μας φέρνει ένα μοναδικό live γεμάτο λάμψη.

Τα τρία ζευγάρια φιναλίστ στον τελικό θα αναμετρηθούν σε τρεις εμφανίσεις. Στην πρώτη θα επαναλάβουν ένα τραγούδι που έχουν ερμηνεύσει σε προηγούμενα live, για να δούμε την εξέλιξή τους.

Στη δεύτερη, θα διαγωνιστούν σ’ ένα νέο τραγούδι δικής τους επιλογής, ενώ στο τρίτο μέρος θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους σε μια «μονομαχία», θα ερμηνεύσουν το ίδιο τραγούδι και θα ξεχωρίσει το ζευγάρι με το πιο εντυπωσιακό performance.

Με περισσότερες εκπλήξεις και ανατρεπτικές εμφανίσεις, το J2us, ανανεώνει το τελευταίο του ραντεβού του για το Μεγάλο Τελικό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 1 Ιανουαρίου στις 20:00, και υπόσχεται ένα ακόμα ξέφρενο πρωτοχρονιάτικο πάρτι!

Διαβάστε επίσης:

Just the 2 of Us: Η αποχώρηση της Μαρίνας Πατούλη

Οι Coldplay θα κυκλοφορήσουν το τελευταίο τους άλμπουμ το 2025

Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιάννης Προκοπίου: Ποιος είναι ο εφοπλιστής που παντρεύτηκε το εντυπωσιακό μοντέλο από το Μεξικό
Πρόστιμο-σοκ 73,2 εκατ. ευρώ για τηλεπαιχνίδι χωρίς άδεια στην Ισπανία!
Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ στη Μύκονο: Η βόλτα στον Γιαλό, η ανθοδέσμη, ο πελεκάνος και οι selfies
Γιάννης Προκοπίου: Γάμος-υπερπαραγωγή στη Γλυφάδα για τον εφοπλιστή (pics)
Παπαδρόσος στην ΑΝΤ1, η τύχη της Αρτέμιδος, η δικαστική μάχη Ρέβη – Κουρδή με τον ΣΚΑΙ, το τέλος του Survivor, που πάει η Σία Κοσιώνη και τι κάνει ο Σρόιτερ στον Flash
ΣΚΑΙ: Ο Άγγελος Πετρόπουλος αναλαμβάνει Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του ομίλου
Γιάννης Κούστας: Birthday dinner στη Βουλιαγμένη με θέμα τα ταξίδια του με τη Δήμητρα Κούστα
Στον ΑΝΤ1 ο Βασίλης Παπαδρόσος – Η επίσημη ανακοίνωση
Κωνσταντίνος Αργυρός: Ποιοι πήγαν στο μεγάλο πάρτυ για τη γιορτή και τα γενέθλια του τραγουδιστή
Χρυσή Βαρδινογιάννη-Νικόλαος Ντε Γκρες: Νέα σικ εμφάνιση σε εκδήλωση στα νότια προάστια