ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρή σεισμική δόνηση με μέγεθος 5.2 της κλίμακας Ρίχτερ σε απόσταση 443 χλμ. ΝΑ των Αθηνών, εκδηλώθηκε στις 17.15, με επίκεντρο στον θαλάσσιο χώρο 46 χλμ νότια της πόλης της Κάσου, όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο από τους τέσσερις φορείς συγκρότησης του Ενιαίου Εθνικού Σεισμολογικού Δικτύου, το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.
Διαβάστε επίσης
Πυρκαγιά σε μονοκατοικία στο Μεταξουργείο
Ναυάγιο Μάγχης: Οι σοροί 16 μεταναστών που χάθηκαν επαναπατρίστηκαν στο Ιρακινό Κουρδιστάν
Μπακογιάννης για Μινιόν: Φωτίστηκε και φόρεσε ξανά τα γιορτινά του μετά από δεκαετίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωνσταντοπούλου για υποκλοπές: Να κληθεί ο Τζαβέλλας και ο διοικητής της ΕΥΠ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής
- Το SMERemediumCap αποχαιρετά με οδύνη τον Θοδωρή Μόσχο
- Ημέρες Καριέρας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με συμμετοχή 15 ναυτιλιακών εταιρειών
- Ρωσία: Πώς σχεδιάζει να ενισχύσει με $1,5 δισ. το ταμείο για τις «δύσκολες ώρες»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.