ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την παραίτησή του από καγκελάριος της Αυστρίας δηλώνει έτοιμος να υποβάλει ο Αλεξάντερ Σάλενμπεργκ, λίγες ώρες αφότου ο πρώην καγκελάριος της χώρας, Σεμπάστιαν Κουρτς γνωστοποίησε την αποχώρησή του από την πολιτική.
Όπως δήλωσε ο Σάλενμπεργκ, «πιστεύω ακράδαντα ότι τόσο ο αρχηγός της κυβέρνησης όσο και αρχηγός του αυστριακού κόμματος με τις περισσότερες ψήφους θα πρέπει σύντομα να εκπροσωπηθούν ξανά από το ίδιο πρόσωπο. Ως εκ τούτου, διαθέτω τη θέση μου μέχρι να διαμορφωθεί η νέα κατάσταση».
Ο Κουρτς ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την πολίτική, έπειτα από την έρευνα εναντίον του για διαφθορά, έπειτα από υποψίες για υπεξαίρεση δημόσιων πόρων μεταξύ του 2016 και 2018 με σκοπό τη δημοσίευση κατασκευασμένων δημοσκοπήσεων υπέρ του.
Ο πρώην καγκελάριος είχε αποχωρήσει από την από την καγκελαρία τον Οκτώβριο, ωστόσο παρέμενε μέχρι σήμερα στην ηγεσία του κόμματός του και ως επικεφαλής της κοινοβουλευτικής του ομάδας.
Διαβάστε επίσης
Σεμπάστιαν Κουρτς: Ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τα πολιτικά δρώμενα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λεωφορεία: Από μέρα σε μέρα η ανακοίνωση των ονομάτων που θα φοιτήσουν στη Σχολή Οδηγών της ΟΣΥ
- ΔΕΗ: Τα πάνω κάτω στην αγορά φέρνει η κίνηση ματ του Γώργου Στάσση με το μπλε τιμολόγιο
- Γραμμή 1: Θέμα ημερών η εμπορική λειτουργία του πρώτου ανακατασκευασμένου συρμού – Πότε θα παραδοθούν οι υπόλοιποι
- Star Bulk (Πέτρος Παππάς): Όλα τα μυστικά για το dual listing στην Αθήνα, την ΑΜΚ των 100 εκατ. ευρώ και τη σημασία για τους Έλληνες επενδυτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.