Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες;
Η Ελένη με τον Προκόπη, τον Άγγελο και τον Πέτρο ψάχνουν να βρουν τα πτώματα στο βουνό.
Η σύλληψη της Δρόσως προκαλεί σε όλους αναστάτωση. Ο Λευτέρης συγκρούεται με τον πατέρα του και με την υποστήριξη της μητέρας του ο Ακύλας πείθεται να υποχωρήσει.
Η Ασημίνα ζητάει τη βοήθεια του Νικηφόρου, προκαλώντας τη ζήλια του Πέτρου. Η Μυρσίνη καταλαβαίνει το σχέδιο της Αντιγόνης για να κερδίσει τον Δούκα. Εκείνος τη διαβεβαιώνει πως δεν πρόκειται να την εγκαταλείψει ποτέ, αλλά ένα γράμμα τού επιφυλάσσει μια μεγάλη έκπληξη που θα αλλάξει τα πάντα.
Ο Μπάμπης με τον Κυριάκο τραγουδούν στο μαγαζί του Νικηφόρου, τραβώντας το ενδιαφέρον της Κορίνας που διασκεδάζει με τις φίλες της παρά τις αντιρρήσεις του Μελέτη.
Το αντικίνημα του Βασιλιά δίνει ελπίδες πως ίσως ξημερώσει μια άλλη μέρα, ενώ ο Ακύλας, ο Καλογεράς και ο Ζάχος είναι επί ποδός.
Ο Λάμπρος βρίσκεται αντιμέτωπος με μια σκληρή πραγματικότητα καθώς ο Γαϊτάνης πρέπει ν’ ακολουθήσει τις εντολές του καθεστώτος.



Διαβάστε επίσης:
Περνάει και μόνος του καλά ο εφοπλιστής Φίλιππος Τσαγκρίδης
Η κλινική, η Αφρική, τα εξώγαμα – Λυγίζουν και οι πριγκίπισσες, το παράδειγμα της Σαρλίν του Μονακό
Θετικός στον κορονοϊό ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ Νίκος Στραβελάκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν επηρεάζεται η πληρωμή της βασικής ενίσχυσης από τα αποτελέσματα του συστήματος AMS για τα συνδεδεμένα καθεστώτα
- «Σκιώδης στόλος»: Κυριαρχεί στα γηρασμένα δεξαμενόπλοια – Ανεπηρέαστος ο «μαύρος χρυσός» παρά τις αμερικανικές κυρώσεις στα ρωσικά πετρέλαια
- Πηγές ΝΔ: Ξετυλίγεται το «πράσινο» κουβάρι του ΟΠΕΚΕΠΕ – Ένα δίκτυο εταιρειών και ΚΥΔ με κομματικές διασυνδέσεις πίσω από τα πρόστιμα
- Μαρινάκης: Κανένας υπάλληλος των ΕΛΤΑ δεν θα χάσει τη δουλειά του