ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εντατικές έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό ενός 62χρονου και του μονοκινητήριου αεροσκάφους στο οποίο επέβαινε, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν την Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου, κατά τη διάρκεια της επιστροφής του από την Θήβα στην Δράμα.
Οι έρευνες επικεντρώνονται μεταξύ άλλων και στην ευρύτερη περιοχή του Μαυροβουνίου του νομού Λάρισας. Στις έρευνες επιχειρεί παράλληλα και το Λιμενικό, το οποίο αναζητεί το αεροσκάφος στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ των παραλίων Μαγνησίας και Λάρισας.
Σημειώνεται, πως τις πρωινές ώρες επιχειρούσε και ένα drone από την ομάδα “Ίκαρος” της 8ης ΕΜΑΚ στην ευρύτερη περιοχή στη λίμνη Κάρλα, ενώ έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη και με ελικόπτερο της Αεροπορίας Στρατού.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Αγνοείται από τη Δευτέρα μονοκινητήριο αεροσκάφος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέο κεφάλαιο για την Paperpack: Περνά στον γερμανικό όμιλο Faller Packaging
- Βίκυ Χατζηβασιλείου: Σήμερα η Χαλκιδική πονάει (pics & video)
- Eurostat: Επιστροφή στην ανάπτυξη για την ευρωζώνη – Αυξήθηκε κατά 0,4% το ΑΕΠ το β’ τρίμηνο
- Γεραπετρίτης: Κρατάμε ανοιχτούς τους διαύλους επικοινωνίας με το Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.