ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν θα απευθύνει διάγγελμα στον γαλλικό λαό στις 9 Νοεμβρίου στις 9.00 το βράδυ, ανακοίνωσε σήμερα το Μέγαρο των Ηλυσίων.
Ο Μακρόν θα μιλήσει για την αναζωπύρωση των λοιμώξεων της Covid-19 καθώς και για άλλα θέματα, δήλωσε νωρίτερα στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της γαλλικής κυβέρνησης Γκαμπριέλ Ατάλ.
«Η επιδημία επιταχύνεται ξανά στην Ευρώπη, η Ευρώπη έχει γίνει ξανά το επίκεντρο της επιδημίας», είπε ο Ατάλ.
Ο Γάλλος κυβερνητικός εκπρόσωπος πρόσθεσε ότι ο Μακρόν θα επανεξετάσει την κατάσταση της Covid-19, θα μιλήσει επίσης για την ανάκαμψη της οικονομίας, το πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων της κυβέρνησής του και για άλλα θέματα.
Οι επιδημιολόγοι συνιστούν τη διεύρυνση του πεδίου εφαρμογής της εκστρατείας χορήγησης της αναμνηστικής δόσης του εμβολίου, ώστε να συμπεριληφθούν νέες κατηγορίες πολιτών στον εμβολιασμό.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Σαξονία: Απαγορεύει την είσοδο σε εσωτερικούς χώρους στους ανεμβολίαστους
Υπ. Υγείας: Ενισχύεται περαιτέρω το ΕΣΥ
Ιταλία: 6.764 νέα κρούσματα και 51 θανάτους ανακοίνωσαν οι Αρχές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σημάδια ανάκαμψης στην Tesla: Αυξήθηκαν οι πωλήσεις τριμήνου σε μια δύσκολη περίοδο για τα ηλεκτρικά οχήματα
- Μαζωνάκης: 2η έρευνα στο σπίτι του τραγουδιστή μετά από εντολή του ανακριτή
- Wall Street: Ανοδικό άνοιγμα μετά τα στοιχεία απασχόλησης – Άνοδος +1,2% για τον Nasdaq
- Αποκάλυψη: Ο δισεκατομμυριούχος Κρις Ρόκος ίδρυσε ελληνική θυγατρική στην Ελλάδα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.