ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διπλή σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Αρκαλοχώρι, μεγέθους 3,7 και 4,5 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ.
Οι δονήσεις έγιναν με διαφορά οκτώ λεπτών.
Η πρώτη δόνηση έγινε στις 11:04, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, σημειώθηκε δύο χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Αρκαλοχωρίου στην Κρήτη με εστιακό βάθος 15,6χλμ., στις 11:04.
Η δεύτερη και μεγαλύτερη καταγράφεται τρία χιλιόμετρα νοτιοδυτικά του Αρκαλοχωρίου, με εστιακό βάθος τα 14,5χλμ.
Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 9:55 σημειώθηκε ακόμη ένας σεισμός μεγέθους 3,1 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ με εστιακό βάθος 12,2χλμ.

Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φεβρουάριος, Μήνας Πρόληψης Κατά του Καρκίνου – Η ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ δίνει έμφαση στην έγκαιρη διάγνωση
- ΑΑΔΕ: Νέες λειτουργίες στην ψηφιακή εφαρμογή για την υποβολή δηλώσεων φόρου πλοίων β’ κατηγορίας
- Αριστείδης Μανωλάκος: Πέθανε ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ σε ηλικία 88 ετών
- Norges Bank: Γιατί το νορβηγικό κρατικό wealth fund αξίας $2 τρισ. διακόπτει συνεργασία με τουρκικό διαχειριστή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.