ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πολάκης: Κρίθηκε ένοχος τον για συκοφαντική δυσφήμιση του Σταμάτη Πουλή, του επιβλήθηκε 5 μήνες φυλάκιση με αναστολή
«Κανείς δεν θα μείνει μόνος του πίσω» έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή τις καταστροφές που προκάλεσαν σε περιοχές της Βόρειας Εύβοιας οι πλημμύρες από τις έντονες βροχοπτώσεις.
«Όλοι οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας, που πάλι δοκιμάζονται, να ξέρουν ότι θα είμαστε στο πλάι τους για να διορθώσουμε τις ζημιές που η πλημμύρα δημιούργησε στις επιχειρήσεις και στα σπίτια τους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε:
«Κανείς δεν θα μείνει μόνος του πίσω».
Όλοι οι κάτοικοι της Βόρειας Εύβοιας, που πάλι δοκιμάζονται, να ξέρουν ότι θα είμαστε στο πλάι τους για να διορθώσουμε τις ζημιές που η πλημμύρα δημιούργησε στις επιχειρήσεις και στα σπίτια τους. Κανείς δεν θα μείνει μόνος του πίσω.
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) October 10, 2021
Διαβάστε ακόμη:
Βόρεια Εύβοια: Δέσμη 12 μέτρων για την στήριξη των επιχειρήσεων
Οικονόμου για μέρισμα: Στη συζήτηση του προϋπολογισμού οι ανακοινώσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πορτογαλία: Σχέδιο για φορολόγηση υπερκερδών στον ενεργειακό κλάδο
- Βόλος: Συνελήφθη 52χρονος μετά από κινηματογραφική καταδίωξη – Κινήθηκε αντίθετα σε μονόδρομους
- ΕΕ εναντίον Meta: Σύγκρουση για τον έλεγχο των AI υπηρεσιών στο WhatsApp
- Ρωσία: Ποινές 12,5 ετών σε δύο Ρώσους επιστήμονες που συμμετείχαν στην ανάπτυξη πυραύλων με την κατηγορία προδοσίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.