ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο αντιεμβολιαστής αστυνομικός, ο οποίος αναρτά βίντεο στο YouTube όπου έχει δικό του κανάλι, καθώς και σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από τον περασμένο Ιούλιο, με αντιεμβολιαστικό περιεχόμενο και κατά του κράτους και της αστυνομίας, με αφορμή πάντα τα εμβόλια και την υποχρεωτικότητα των τεστ για τον κορονοϊό.
Λόγω αυτής της δράσης του αστυνομικού, ο οποίος υπηρετεί σε αστυνομικό τμήμα της Δυτικής Αττικής και εμφανίζεται με το όνομα «Τηλέμαχος», έχουν διεξαχθεί, μέχρι στιγμής, τέσσερις Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις (ΕΔΕ).
Με βάση το πόρισμα μίας από τις ΕΔΕ, με απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, επιβλήθηκε σε βάρος του το διοικητικό μέτρο της διαθεσιμότητας.
Όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο, το συγκεκριμένο υλικό υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή και παραγγέλθηκε η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας.
Επιπλέον, για λοιπά βίντεο-αναρτήσεις του εν λόγω αστυνομικού οι Ένορκες Διοικητικές Εξετάσεις που έχουν διαταχθεί βρίσκονται σε εξέλιξη.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΕ: Οι ΥΠΕΞ θα συνεδριάσουν εκτάκτως αύριο για το Ιράν
- Ερντογάν: «Ανησυχούμε» για τις επιθέσεις στο Ιράν – Έκκληση για κατάπαυση πυρός και επιστροφή στη διπλωματία
- Τραμπ στο ισραηλινό Channel 12: Το Ιράν δεν ήθελε πραγματικά συμφωνία – Κάθε μήνα κάνανε κακό
- Νετανιάχου: Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Χαμενεΐ «δεν είναι πια εδώ»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.