ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Θεοκλής Ζαούτης, καθηγητής Παιδιατρικής και Επιδημιολογίας αναμένεται να είναι, σύμφωνα με πληροφορίες ο διάδοχος του Παναγιώτη Αρκουμανέα στην προεδρεία του ΕΟΔΥ.
Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται εντός της ημέρας.
Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ο Παναγιώτης Αρκουμανέας υπέβαλε την παραίτησή του στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.
Έκτοτε, για τη θέση του στην προεδρεία του ΕΟΔΥ, ακούγονταν πολλά ονόματα όπως αυτό του καθηγητή Πνευμονολογίας Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, του καθηγητή Θεοκλή Ζαούτη και του πρώην Προέδρου του ΕΚΕΠΥ Πάνου Ευσταθίου.
Διαβάστε επίσης
ΕΟΔΥ: Τα σημεία όπου γίνονται δωρεάν rapid test σήμερα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Ο Άντι Μπέρναμ ανέλαβε το τιμόνι των Εργατικών – Από την Δευτέρα νέος πρωθυπουργός
- Τράπεζα Πειραιώς: Πέντε διεθνείς διακρίσεις στα Euromoney Awards for Excellence 2026
- «Φρένο» από την Κομισιόν στο ETS: Παρατείνονται οι εκπομπές άνθρακα έως τη δεκαετία του 2040 – «Ανάσα» στη βιομηχανία
- Πύργος: 65χρονος πέθανε αφότου νεαρός τον κλώτσησε στο κεφάλι μετά από λογομαχία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.