Το ύψος της αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της σήμερα όταν ξαφνικά ένιωσε ότι “ανεβαίνει πολλά πατώματα”!
Η όμορφη παρουσιάστρια δοκίμασε ψηλοτάκουνες γόβες στην έναρξη της εκπομπής της και όταν φόρεσε μία ιδιαιτέρως ψηλή έσπευσε να σχολιάσει: “Εδώ ανέβηκα πολλά πατώματα. Έγινα γυναικάρα. Μπορεί να έχω γίνει και ένα 1.80…… Πόσο ύψος έχει αυτή η γόβα; 14 πόντου; Κορμάρα είμαι τώρα 1.84! Πω πω πολύ ψηλή είναι αυτή η μαύρη”.
1, 70 λοιπόν το ύψος της Ελένης και όσο και να είχε πάλι κούκλα θα ήταν!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Σφαγή» Ελένης-Φαίης για το χριστουγενιάτικο δέντρο – Το αστρονομικό ποσό που εισέπραξε πριν από δύο χρόνια η Μενεγάκη (video)
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι μεγάλες αγωνίες της Ελένης Μενεγάκη. Τα 47 χρόνια, το επόμενο δικαστήριο και τα νούμερα που βουλιάζουν
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τι είπες Κατερινάκι; «Αχ θα πονέσω! Προσέξτε μη μου μπει καμιά παραμάνα στον…» (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς αντιδρά η στοιχηματική αγορά στην αύξηση φόρου των κερδών των διαδικτυακών καζίνο
- Project-μαμούθ έως 450 εκατ. ευρώ για το ««Philips Stadion»» της ιστορικής PSV Αϊντχόφεν
- Ληξιπρόθεσμα χρέη νοσοκομείων: Το restart του 2025, η μείωση ρεκόρ και ο γρίφος του clawback
- Το war room στο Μαξίμου – Οι συσκέψεις «πολέμου» στον 3ο όροφο και τα 10 πρόσωπα που συμμετέχουν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.