ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι εμβολιασμένοι συνοδοί ασθενών δεν οφείλουν να προσκομίσουν αρνητικό rapid test κατά την επίσκεψη τους σε ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα αλλά και οδοντιατρεία.
Σε αυτήν τη διευκρίνηση προέβη ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, μετά από παρέμβαση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, ο οποίος ζητούσε την τροποποίηση των κανονιστικών διατάξεων που αφορούσαν την υποχρεωτική διενέργεια rapid test των πλήρως εμβολιασμένων συνοδών ασθενών εντός 48 ωρών πριν την είσοδό τους σε δημόσια ή ιδιωτική δομή υγείας.
Διαβάστε επίσης
Πλεύρης για υποχρεωτικότητα εμβολιασμών: Όλα είναι πάνω στο τραπέζι – Τι είπε για τον εμβολιασμό των παιδιών
Αρνητής έκανε μήνυση σε τρεις εκπαιδευτικούς για τη μάσκα και το self test!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο ηγέτης της Χεζμπολάχ απορρίπτει την παραμονή των ισραηλινών δυνάμεων στον νότιο Λίβανο
- Λήμνος: Το καταμαράν IMBROS πραγματοποίησε το πρώτο δρομολόγιο από το Τσανάκαλε στο νησί
- Ιρανός διαπραγματευτής: Έχει ολοκληρωθεί το σχέδιο για εξαιρέσεις στις κυρώσεις του πετρελαίου
- Κικίλιας: Οι λύσεις για τα νησιά πρέπει να προέρχονται από ανθρώπους που γνωρίζουν βαθιά τις τοπικές ανάγκες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.