ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και πρέπει να δράσουμε όλοι μας υπέρ του καταναλωτή».
Αυτό ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης συνομιλώντας σήμερα μέσω τηλεδιάσκεψης με εκπροσώπους αλυσίδων σούπερ μάρκετ για την αντιμετώπιση της αύξησης τιμών στα προϊόντα.
Στην τηλεδιάσκεψη συζήτησαν το θέμα της αύξησης των τιμών στο «καλάθι της νοικοκυράς», χωρίς αναφορά σε συγκεκριμένες τιμές συγκεκριμένων προϊόντων καθώς αυτό απαγορεύεται από το περί του Ανταγωνισμού Δίκαιο, αλλά με υπόμνηση της νομοθεσίας περί καρτέλ και αθέμιτου κέρδους εν μέσω πανδημίας.
Η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και τονίστηκε πως όλοι αντιλαμβάνονται ότι οι στιγμές είναι κρίσιμες και πρέπει να δράσουμε όλοι μας υπέρ του καταναλωτή.
Διαβάστε επίσης:
Άδωνις Γεωργιάδης: Να απορροφήσουν όσο μπορούν τα σούπερ μάρκετ τις αυξήσεις
Folli Follie: Τροποποίηση της Συμφωνίας Εξυγίανσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωαγορές: Μεικτά πρόσημα μετά την έκθεση για την αγορά εργασίας στις ΗΠΑ – Άλμα 6,5% για τη Volkswagen
- Φωτιά στο Άλσος Γαλατσίου – Κινητοποίηση της πυροσβεστικής
- Βρετανία: Παραιτήσεις στο Reform UK του Νάιτζελ Φάρατζ μετά από νέο σκάνδαλο χρηματοδότησης
- Θεσσαλονίκη: Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στην Άνω Περαία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.