ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών αναφέρει ότι ξεκίνησε σήμερα το πρωί, Δευτέρα 9 Αυγούστου, η καταγραφή των ζημιών που προκλήθηκαν από τις πυρκαγιές των προηγούμενων ημερών.
Ειδικά κλιμάκια του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών πραγματοποιούν αυτοψίες στους Δήμους Αχαρνών (Βαρυμπόμπη, Θρακομακεδόνες), Ωρωπού (Αφίδνες, Ιπποκράτειος Πολιτεία, Δροσοπή), Κηφισιάς (Αδάμες), Διονύσου (Κρυονέρι), Λοκρών (Μαλεσίνα).
Στόχος να ολοκληρωθεί η καταγραφή το ταχύτερο δυνατό, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία των αποζημιώσεων των πληγέντων συμπολιτών μας.
Η αποκατάσταση των πληγέντων συμπολιτών μας και των υποδομών, είναι πολιτική προτεραιότητα της κυβέρνησης, όπως δεσμεύθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρεται στην ίδια ανακοίνωση.
Βιβλική καταστροφή: Πάνω από ένα εκατομμύριο στρέμματα χάθηκε στις φλόγες
Εύβοια: Συνεχίζεται η μάχη με την πύρινη λαίλαπα – Συγκλονίζουν οι εικόνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Νέο υψηλό τετραμήνου μετά την προειδοποίηση Τραμπ προς το Ιράν να προχωρήσει σε συμφωνία
- H Mercedes-Benz αρνήθηκε πρόταση του Λάτνικ να μεταφέρει την έδρα της στις ΗΠΑ
- Ιράν: «Με το δάχτυλο στη σκανδάλη» απέναντι στις ΗΠΑ, ανοιχτό το ενδεχόμενο διαπραγματεύσεων
- Πάουελ: Η Fed μπορεί να αντέξει την αναμονή για νέα δεδομένα πριν την επόμενη της κίνηση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.