• Πολιτική

    Καταγγελία Πατούλη για σχέδιο εμπρησμών – Βρέθηκαν γκαζάκια στο πάρκο Τρίτση

    • NewsRoom

    ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ/STR


    Οργανωμένο σχέδιο «βλέπει» ο Γιώργος Πατούλης πίσω από τις φωτιές που έχουν κυκλώσει την Αττική, ενώ αποκαλύπτει ότι βρέθηκαν γκαζάκια στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», στο Ίλιον.

    Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, ο περιφερειάρχης Αττικής ζήτησε να ελεγχθούν όλες οι καταγγελίες που έχουν γίνει αυτές τις ημέρες για εμπρησμούς.

    «Μέσα στο Πεδίο του Άρεως μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι ήταν καθαρή απόπειρα εμπρησμού. Όλα αυτά φαίνεται ότι δεν είναι τυχαία. Προφανώς πίσω από αυτά υπάρχει ένα σχέδιο. Θυμίζει το 2007 με τις φωτιές και όσο περνούν οι μέρες αυτό επιβεβαιώνεται», δήλωσε ο Γιώργος Πατούλης.

    Όπως τόνισε, η διαφορά είναι ότι πλέον υπάρχει καλύτερη ενημέρωση προς τους πολίτες και μέσω του 112. «Υπάρχει, όμως, τώρα η δυνατότητα της ειδοποίησης. Ο πολίτης μπορεί να καταλάβει τι πρέπει να κάνει. Κανείς δε μπορεί να σβήσει τίποτα με ένα λάστιχο. Είναι μεγάλος ο κίνδυνος και το θερμικό φορτίο που έχει δημιουργηθεί. Άρα θα πρέπει οι οδηγίες από την Πυροσβεστική να τηρούνται», ανέφερε.

    Ο κ. Πατούλης αναφέρθηκε και στα γκαζάκια που βρέθηκαν μέσα στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης», γνωστό και ως Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».

    «Όλα αυτά μαρτυρούν ότι υπάρχει μία διάθεση και δεν είναι τίποτα τυχαίο τελικά», είπε. «Δεν αποκλείω ότι υπάρχει σχέδιο εμπρηστών πίσω από τις πυρκαγιές».

    Πάντως, εξέφρασε την ανησυχία του για την επόμενη ημέρα. «Τώρα είναι η ώρα της μάχης. Η επόμενη μέρα θα πρέπει να δοθεί μάχη για την επούλωση των τραυμάτων σε κάθε πολίτη αλλά το δεύτερο, εμένα με φοβίζει το κομμάτι των πλημμυρών τις επόμενες ημέρες», ανέφερε.

    Δείτε το βίντεο:

    Διαβάστε επίσης:

    Διπλή απόπειρα εμπρησμού στο Πεδίο του Άρεως – Συνελήφθη γυναίκα

    Δύο συλλήψεις για εμπρησμό στον Άγιο Στέφανο – Τους έπιασαν επ’ αυτοφώρω με μπιτόνια με βενζίνη

    Θέρμη: Εμπρησμό βλέπουν οι υπεύθυνοι για την φωτιά στο δρυοδάσος Natura 2000



    ΣΧΟΛΙΑ