ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ράλι των τραπεζών, οι ψίθυροι για Metlen και το ρεκόρ της ΓΕΚ, τα 4 Π της Βρεττού και ο Valentino, τι πλοία ψώνισαν οι εφοπλιστές Φειδάκης – Δράγνης, ο ριψοκίνδυνος Εξάρχου, ο φόβος της Παπανδρέου και ο red Οδυσσέας Αθανασίου στο ΣΕΦ
Eπιστολή προς τη διοίκηση της Ελλάκτωρ απέστειλαν οι Δημήτρης Μπάκος και Ιωάννης Καϋμενάκης, με την οποία ενημερώνουν ότι το συνολικό τους ποσοστό ανέρχεται πλέον στο 26,6%
Όπως αναφέρουν πέρα από το 25,5824% του μετοχικού κεφαλαίου που ήλεγχαν στον όμιλο, ελέγχουν και το 1,0927%, το οποίο κατέχει η εταιρεία Kiloman, ιδίων συμφερόντων.
Με επιστολή τους, ημερομηνίας 3 Αυγούστου, είχαν ενημερώσει πως συμπράττουν με την εταιρεία Kiloman.
Τα παραπάνω ποσοστά αφορούν στη μετοχική θέση των εφοπλιστών πριν την άσκηση των δικαιωμάτων τους κατά την ΑΜΚ, που ολοκληρώθηκε στις 3 Αυγούστου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σέρρες: Τα σενάρια για τον θάνατο του 10χρονου – Δύο συλλήψεις
- Τραμπ: Καμία άρση κυρώσεων στο Ιράν ακόμη κι αν παραδώσει το υψηλά εμπλουτισμένο ουράνιο
- Ανάρτηση στο «Χ» εκτοξεύει πάνω από 70% τη μετοχή μιας άγνωστης ευρωπαϊκής εταιρείας τσιπ
- BriQ Properties: Αύξηση μετοχικού κεφαλαίου €2,15 εκατ. μέσω επανεπένδυσης μερίσματος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.