array(0) {
}
        
    
Menu
1.78%
Τζίρος: 314.77 εκατ.

WSJ: Την Παρασκευή, με τη λήξη του «τελεσίγραφου» Τραμπ στο Ιράν, φτάνουν στη Μέση Ανατολή 2.000 πεζοναύτες

Business

«Φωτίζοντας» το μονοπάτι προς την κορυφή

ΗΡΩΝ

Καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας Covid-19, οι αθλητές ατομικών και ομαδικών αθλημάτων κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν πρωτόγνωρες καταστάσεις.

Στα ήδη γνωστά προβλήματα υποχρηματοδότησης και έλλειψης κατάλληλων εγκαταστάσεων- πλην ελαχίστων εξαιρέσεων- προστέθηκε ο περιορισμός των αθλητικών γεγονότων και η απουσία –ή οριακή παρουσία- φιλάθλων. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι νέοι Έλληνες αθλητές όλων των κατηγοριών, χρειάζονται άμεσα στήριξη για να μπορέσουν να ξεπεράσουν τις υφιστάμενες δυσκολίες και να διατηρήσουν σταθερή τροχιά διακρίσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο και σε πείσμα των καιρών, ο Όμιλος ΗΡΩΝ επιλέγει να εισέλθει στον χώρο της αθλητικής χορηγίας με σύνθημα «Από το σκοτάδι στο φως» και να βρεθεί στο πλευρό τριών νέων αθλητών, οι οποίοι ξεπέρασαν κάθε εμπόδιο που εμφανίστηκε μπροστά τους και με το ήθος και τις επιδόσεις τους, τιμούν την αθλητική παράδοση της χώρας μας.

Ο λόγος για τους Εμμανουήλ Καραλή, Ραφαέλα Σπανουδάκη και Αλεξάνδρα Σταματοπούλου. Το κοινό τους στοιχείο είναι ότι και οι τρεις ήρθαν αντιμέτωποι με διαφορετικά «σκοτάδια», τα οποία ξεπέρασαν στη διαδρομή τους προς το φως των επιτυχιών. Ο Εμμανουήλ, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στο άλμα επί κοντώ παγκοσμίως, έπεσε θύμα ρατσιστικής συμπεριφοράς στο ξεκίνημά του. Όμως, δε φοβήθηκε, κατήγγειλε το περιστατικό και αφήνοντας πίσω τη μισαλλοδοξία, συνέχισε να σκαρφαλώνει σε δυσθεώρητα ύψη σπάζοντας παγκόσμια ρεκόρ νέων και εφήβων.

Η Ραφαέλα με τη σειρά της, κατάφερε να ξεπεράσει τους σοβαρούς τραυματισμούς που παραλίγο να αποδειχθούν μοιραίοι για την αθλητική της καριέρα. Έκτοτε, κόβει πρώτη το νήμα στα πανελλήνια πρωταθλήματα 100 και 200 μέτρων και είναι πλέον έτοιμη για τη μεγαλύτερη διεθνή διάκριση. Τέλος, η Αλεξάνδρα, της οποία η κίνηση περιορίστηκε λόγω μιας ασθένειας κατά την εφηβεία, αξιοποίησε τις δεξιότητές της στο νερό, πετυχαίνοντας τεράστιες επιτυχίες για τη χώρα μας σε ευρωπαϊκούς και παγκόσμιους αγώνες. Η συνειδητή απόφαση στήριξης νέων αθλητών αντανακλά την ευρύτερη πεποίθηση του Ομίλου ΗΡΩΝ ότι τα όνειρα, η μεθοδική δουλειά και η προσήλωση στον στόχο πρέπει να ενθαρρύνονται και να φωτίζονται.

Ο κορυφαίος προμηθευτής ενέργειας με τη συγκεκριμένη ενέργεια στηρίζει έμπρακτα τη νέα ελπιδοφόρα γενιά Ελλήνων αθλητών, όμως πολύ περισσότερο ευελπιστεί να αναδείξει, για τις γενιές που ακολουθούν, υγιή πρότυπα, τα οποία νίκησαν το «σκοτάδι» τους και οδήγησαν τη χώρα μας στην κορυφή των αθλημάτων τους. Το μονοπάτι της αθλητικής επιτυχίας μπορεί να είναι στρωμένο με προκλήσεις, αλλά δεν είναι απαραίτητα μοναχικό. Ο ΗΡΩΝ, ως υπερήφανος χορηγός του Εμμανουήλ Καραλή, της Ραφαέλας Σπανουδάκη και της Αλεξάνδρας Σταματοπούλου, στέκεται άξιος σύμμαχος στην πορεία προς τις μεγαλύτερες διακρίσεις.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι επιθετικές αγορές στον Φουρλή, οι νέες business της Ελλάκτωρ, η νέα βίλα του Πάρη Λάτση, πού επενδύουν τώρα Ίδρυμα Ωνάση – Ελμίνα Κοπελούζου – Άγγελος Κοταρίδης και οι παραιτήσεις 2 υφυπουργών
Τιμολόγια ρεύματος: Μάχη για το μερίδιο στα μπλε – Ποιο είναι το φθηνότερο
Η Stoiximan καλωσορίζει τον Παναγιώτη Μπιτάδο στην ομάδα των αθλητών της
Πράσινα τιμολόγια: Από τον ΗΡΩΝ η χαμηλότερη τιμή για το Μάρτιο, στα 11,5 λεπτά/ κιλοβατώρα
Χειρουργική αποκατάσταση της ρινικής αναπνοής: Γρήγορη ανάρρωση, χωρίς πόνο
BioNTech: Κατέθεσε αγωγή κατά της Moderna για παραβίαση πατέντας των εμβολίων κατά της Covid-19
Το “1st Paddle Challenge Poros 2026” έρχεται στον Πόρο | 13–15 Μαρτίου 2026
«Penisgate»: Η ακραία λύση των σκιέρ για μερικά επιπλέον μέτρα πτήσης
Πορτοκαλί τιμολόγια: Μπορούν να μειώσουν το λογαριασμό; Ποια προσφέρονται στην αγορά
Οι πρωταγωνιστές του LNG: Ποιοι επιχειρηματίες έκλεισαν τα slot της Ρεβυθούσας μέχρι το 2040