ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε έως 72 δόσεις θα μπορούν να ρυθμιστούν τα χρέη που «γεννήθηκαν» μέσα στην πανδημία, σύμφωνα με τροπολογία που κατέθεσε το Υπουργείο Οικονομικών στη Βουλή, σε νομοσχέδιο για το Κτηματολόγιο.
Πρόκειται για βεβαιωμένες οφειλές που δημιουργήθηκαν από τον Μάρτιο του 2020 έως και τον Ιούλιο του 2021, με το οικονομικό επιτελείο να δίνει το δικαίωμα ρύθμισης σε έως 36 άτοκες δόσεις ή έως 72 δόσεις με επιτόκιο 2,5%.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ηλίας Σ.: Το στόρι του εφοπλιστή που ήταν επιβάτης στο ελικόπτερο στις Σπέτσες – Οι business, οι σχέσεις με μοντέλα και τα μπλεξίματα στο κοσμοπολίτικο νησί
- Η Ουκρανία βάζει στο στόχαστρό της τον ρωσικό κολοσσό Ozon
- Σουηδία: Προφυλακίστηκε 18χρονος για την επίθεση με σπαθί σε λύκειο
- Μυστηριώδες μοντέλο AI με όνομα «Ox Alpha» προσελκύει προγραμματιστές με δωρεάν πρόσβαση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.