ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στη Νάξο έφτασε λίγο μετά τις 18.00 ο 30χρονος καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Λεβάκου στη Φολέγανδρο και πλέον αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.
Λίγο πριν τις 17.00 το απόγευμα όταν βγήκε από τα γραφεία του Λιμενικού στη Φολέγανδρο και επιβιβάστηκε σε πλωτό σκάφος με το οποίο και μεταφέρθηκε στη Νάξο.
Μόλις το σκάφος έδεσε στο λιμάνι, οι άντρες του Λιμενικού βγήκαν για να ανοίξουν το δρόμο μέχρι το αυτοκίνητο που περίμενε για τη μεταφορά του 30χρονου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φολέγανδρος: Όλο το χρονικό της δολοφονίας της Γαρυφαλλιάς – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ
Φολέγανδρος: Από πνιγμό ο θάνατος της Γαρυφαλλιάς – Τι έδειξε η νεκροψία
Φολέγανδρος: Προσήχθη ο 30χρονος φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς – «Χάλασε η φάση»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τάκης Κανελλόπουλος: «Η μεγαλύτερη δυσκολία που έχουμε είναι να πείσουμε τους άλλους να γίνουν πλούσιοι αργά, όχι σε μια μέρα»
- Βρετανία: Παρουσίαση της ελληνικής αγοράς εργασίας από τη Ν. Κεραμέως στο London School of Economics
- Στη Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών το ουκρανικό drone που εντοπίστηκε στη Λευκάδα – Τα σενάρια που εξετάζονται
- Δένδιας: Σε μια περίοδο πολλαπλών προκλήσεων, η ΕΕ οφείλει να είναι «ασπίδα» απέναντι σε κάθε απειλή κατά των κρατών – μελών της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.