ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
To 50% έφτασε το ποσοστό των ενήλικων Ευρωπαίων που είναι πλήρως εμβολιασμένοι, ανέφερε με ανάρτησή της στο Twitter η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν.
«Περισσότεροι από τους μισούς ενήλικες στην ΕΕ είναι τώρα πλήρως εμβολιασμένοι!
Για να παραμείνετε ασφαλείς από παραλλαγές και να αποφύγετε ένα νέο κύμα λοιμώξεων, είναι σημαντικό να εμβολιαστείτε», σημείωσε.
Η Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν υπογράμμισε ότι «έχουν χορηγηθεί αρκετές δόσεις για τον εμβολιασμό του 70% των ενηλίκων στην ΕΕ. Ας το κάνουμε».
Διαβάστε επίσης
Φον ντερ Λάιεν: Η ΕΕ δεν θα δεχτεί ποτέ λύση δύο κρατών για την Κύπρο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λούλα προς Ντόναλντ Τραμπ: «Η δημοκρατία και η κυριαρχία της Βραζιλίας δεν είναι διαπραγματεύσιμες»
- Πάπας Λέων ο ΙΔ’: Διάβασα ότι ο Μασκ πρόκειται να γίνει ο πρώτος τρισεκατομμυριούχος στον κόσμο- Τί σημαίνει;
- Ράντοσλαβ Σικόρσκι (Πολωνός ΥΠΕΞ): Η εισβολή ρωσικών drones στη χώρα μας ήταν δοκιμή του Κρεμλίνου για το ΝΑΤΟ
- Επίσκεψη του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Βασίλη Κικίλια, στο Λονδίνο (15–16 Σεπτεμβρίου 2025)
