ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμα μία περίπτωση επιχείρησης, που χρησιμοποιεί πειραγμένο λογισμικό στην ταμειακή της μηχανή, εντόπισαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων.
Πρόκειται για super market στην Μύκονο, το οποίο:
-είχε παραβιάσει τη λειτουργία των φορολογικών ηλεκτρονικών μηχανισμών του (ΦΗΜ) και
-είχε επέμβει στην έκδοση στοιχείων λιανικής πώλησης από ΦΗΜ.
Το αποτέλεσμα ήταν να μην έχει εκδώσει τελικά, στο διάστημα από 3 έως και 9 Ιουλίου, πάνω από 200 αποδείξεις λιανικής πώλησης.
Η επιχείρηση αποδέχθηκε την παράβαση, και το κατάστημα σφραγίστηκε για δύο μέρες. Παράλληλα, έχει αρχίσει ο εις βάθος έλεγχος στα φορολογικά στοιχεία της εταιρείας.

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.