ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σκληρή απάντηση Σαμαρά σε Μητσοτάκη: Επί πρωθυπουργίας μου δεν υπήρχαν Τουρκολυβικό, Γαλάζια Πατρίδα και Navtex διαρκείας
«Φέτος για πρώτη φορά, οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων είχαν την επιλογή να λάβουν τη βαθμολογία τους με μήνυμα στο κινητό τους» ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα.
Ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι σήμερα, η διαδικασία ολοκληρώθηκε με επιτυχία, με 73.273 υποψήφιους από τους 92.020 συνολικά να λαμβάνουν τους βαθμούς τους μέσω μηνύματος και κατέληξε:
«Ο ψηφιακός μετασχηματισμός της εκπαίδευσης στη χώρα μας συνεχίζεται με το κράτος να βρίσκεται δίπλα στους μαθητές και τις οικογένειές τους παρέχοντας άμεση πληροφόρηση σε μια σημαντική στιγμή της ζωής τους».
Διαβάστε επίσης:
Δένδιας: Δεν έχω δει απτές αποδείξεις αλλαγής συμπεριφοράς της Τουρκίας
Έντι Ράμα για ένταξη της Αλβανίας στην ΕΕ: Είναι κουραστικό να είμαστε στην αίθουσα αναμονής
Ζάεφ: Ικανοποίηση για τη συμφωνία με τη ΔΕΣΦΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τουσκ: Αποτρέψαμε πιθανή προβοκάτσια στα σύνορα με τη Ρωσία
- Η Choose υπογράφει την καμπάνια «Έλα πιο κοντά στην Ελλάδα» του Υπουργείου Τουρισμού
- Sunsea Yachts (Κωνσταντίνος Λαδάς – Lawrence Mammas): Νέα στρατηγική συνεργασία με τη Schaefer Yachts
- TÜV NORD Hellas και HotelTraining.gr ενώνουν τις δυνάμεις τους για την ενίσχυση της επαγγελματικής εκπαίδευσης στον τουρισμό
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.