ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έχασε την επαφή με τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας ενώ έκανε απόπειρα προσγείωσης
Ένα ρωσικό αεροπλάνο AN-26 με 29 επιβαίνοντες αγνοείται στη χερσόνησο Καμτσάτκα στη ρωσική άπω ανατολή, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων TASS επικαλούμενο περιφερειακές αρχές.
Το αεροπλάνο έχασε την επαφή με τον έλεγχο της εναέριας κυκλοφορίας ενώ έκανε απόπειρα προσγείωσης, δήλωσε μια πηγή, σύμφωνα με το TASS όπως αναφέρει το ΑΠΕ ΜΠΕ.
Σύμφωνα με τηλεγραφήματα του ρωσικού πρακτορείου Sputnik και του Γαλλικού Πρακτορείου, που επικαλούνται πληροφορίες του υπουργείου Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων, οι επιβαίνοντες στο αεροπλάνο είναι 28 (22 επιβάτες, μεταξύ των οποίων ένα παιδί, και έξι μέλη πληρώματος).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Αρκετά καλή η συνάντηση Γουίτκοφ και Κούσνερ με τον Πούτιν, θα ήθελε να τερματίσει τον πόλεμο
- Άροσις: Διψήφια ανάπτυξη αλλά επιστροφή σε ζημιές για την επένδυση Ν. Καραμούζη στα όσπρια
- ΑΚΤΩΡ: Σε εξαγορές και επενδύσεις θα διατεθούν τα κεφάλαια από το ομόλογο έως 140 εκατ. ευρώ – Το πλάνο του ομίλου
- Πώς απαντάει ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα – Το άτυπο ντιμπέιτ μεταξύ των δύο