ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άγγελα Μέρκελ έλαβε για δεύτερη δόση του εμβολίου το σκεύασμα της Moderna, αφού πρώτα εμβολιάστηκε με το AstraZeneca, τον περασμένο Απρίλιο.
Οι ειδικοί λένε ότι είναι ασφαλής ο συνδυασμός δύο διαφορετικών δόσεων εμβολίων, ενώ παροτρύνουν σε όσους αντιμετώπισαν έντονες παρενέργειες από το AstraZeneca στην πρώτη δόση, να επιλέξουν διαφορετικό σκεύασμα για τη δεύτερη.
Τον Μάρτιο, η Γερμανία είχε απαγορεύσει τον εμβολιασμό με AstraZeneca, σε ηλικίες άνω των 60 ετών , αλλά τώρα είναι έτοιμη να το διαθέσει σε όλους τους ενήλικες , σύμφωνα με το Deutsche Welle.
Ο εμβολιασμός στη Γερμανία έχει επιταχυνθεί παρά το γεγονός ότι στις αρχές ξεκίνησε με αρκετά αργούς ρυθμούς. Μέχρι στιγμής, περισσότερο από το 50% του πληθυσμού της χώρας, έχει εμβολιαστεί τουλάχιστον με την πρώτη δόση, ενώ οι πλήρως εμβολιασμένοι ανέρχονται στα 26 εκατομμύρια άτομα.
Διαβάστε ακόμα:
Άγγελα Μέρκελ: Το ΝΑΤΟ πρέπει να βρει «τη σωστή ισορροπία» απέναντι στην Κίνα
Εμβόλιο AstraZeneca: Άνοιξε η πλατφόρμα για αλλαγή της 2ης δόσης
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Capital Clean Energy Carriers (Βαγγέλης Μαρινάκης): Στις 22 Σεπτεμβρίου η γενική συνέλευση των μετόχων
- Θάνος Πλεύρης στο Breitbart: Η επανεκλογή Τραμπ άλλαξε το μεταναστευτικό τοπίο σε ΗΠΑ και Ευρώπη
- Σε κατάσταση Red Code 7 περιφέρειες σήμερα Δευτέρα – Σε επιφυλακή η Πυροσβεστική
- Το Ιράν αξιώνει οι ΗΠΑ να δεχτούν «όλους» τους όρους του για να ξανανοίξει το Ορμούζ – Στα 84 δολάρια το Brent
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.