ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένας υδροστρόβιλος έξω από το λιμάνι της Τήνου, προκάλεσε εντυπωσιακές και μοναδικές εικόνες, τις οποίες και κατέγραψε κάμερα.
Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί, ο υδροστρόβιλος “τραβάει” με έναν εντυπωσιακό τρόπο το νερό από τη θάλασσα, ωστόσο λίγο αργότερα και καθώς βγαίνει στη στεριά, αρχίζει να “σβήνει”.
Το φαινόμενο του υδροστρόβιλου εμφανίζεται τις μέρες με μεγάλη ζέστη και υγρασία και είναι η δίνη ανάμεσα σε ένα «καταιγιδοφόρο νέφος» και της επιφάνειας της θάλασσας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Βροχή και σκόνη από την Αφρική το σημερινό σκηνικό του καιρού
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δήμαρχος θεριακλής: Αντί για γκαζόν φύτεψε κάνναβη γύρω από το κτίριο του δημαρχείου
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρίαμβος Ολυμπιακού (3-0) στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Καλεί σε διεθνή ναυτική συμμαχία για τα Στενά του Ορμούζ – Διέρρευσε σχέδιο του Λευκού Οίκου για 5.000 πεζοναύτες
- Φιντάν: Η Τουρκία ανησυχεί για μια νέα γενοκτονία από τον Νετανιάχου στον Λίβανο
- Έξαλλος ο Παύλος Μαρινάκης για τη Σοφία Μητσοτάκη: «Η τοξικότητα και το μίσος τους δεν έχουν όρια»
- Axios: Σχέδιο Μακρόν για τερματισμό του Πολέμου στον Λίβανο – Η Βηρυτός να αναγνωρίσει το Ισραήλ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.