ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από την Κυριακή, η Ελλάδα βγαίνει εκτός του καταλόγου με τις «περιοχές κινδύνου» της Γερμανίας λόγω του κορονοϊού, επισημαίνει το Ινστιτούτο «Ρόμπερτ Κοχ», στα στοιχεία του οποίου βασίζονται και οι σχετικές οδηγίες του Υπουργείου Εξωτερικών.
Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν ήδη αφαιρεθεί από την κατηγορία «κινδύνου» οι περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Βορείου Αιγαίου, Πελοποννήσου και το ‘Αγιον Όρος.
Μαζί με την Ελλάδα, από τη λίστα αφαιρούνται μεθαύριο σχεδόν ολόκληρη η Γαλλία, η Ελβετία και το Βέλγιο. Όποιος φθάνει στη Γερμανία από κάποια από αυτές τις περιοχές δεν θα υπόκειται στο εξής σε κανέναν από τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς του προηγούμενου διαστήματος.
Διαβάστε ακόμα:
Γερμανία: Κάτω από 20% οι Πράσινοι-Πρώτη δύναμη η Χριστιανική Ένωση
Γερμανία: Ανησυχία της επιχειρηματικής κοινότητας για τον κινεζικό νόμο κατά των κυρώσεων των ξένων
Γερμανία: Στο 2,5% ο πληθωρισμός – Στο υψηλότερο επίπεδο από το 2011
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΠΑΣΟΚ για Τσίπρα: Ανέκδοτο η δήλωση του πως συγκρούστηκε με τα συμφέροντα
- Συγκινεί η ανάρτηση της Αφροδίτης Νέστορα 40 ημέρες μετά τον θάνατο της μητέρας της
- Κεραμέως για Στέλιο Ράμφο: Υπάρχουν άνθρωποι που, όταν φεύγουν, αφήνουν πίσω τους κάτι πολύ μεγαλύτερο από το έργο τους
- Η Novibet και το Giant Heart δίπλα στη νέα γενιά μέσα από το THI Summer Youth Academy
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.