ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) αποφάσισε το πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου.
Το πειθαρχικό Συμβούλιο υπό την προεδρία του ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα συνεδρίασε χθες, Δευτέρα προκειμένου να αποφανθεί για τις ποινές που θα επιβληθούν στους ηθοποιούς, Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και Παύλο Χαϊκάλη, μετά τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση εις βάρος τους.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Άρη Καβατζίκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη», το Σωματείο αποφάσισε τη διαγραφή του Πέτρου Φιλιππίδη χωρίς να είναι γνωστό μέχρι αυτή τη στιγμή αν πρόκειται για οριστική ή προσωρινή διαγραφή.
Για τον Παύλο Χαϊκάλη αποφασίστηκε να επανεξεταστούν μάρτυρες ώστε να μπορέσει το Πειθαρχικό του ΣΕΗ να προχωρήσει σε απόφαση για τον ηθοποιό.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε για 4 άτομα και πρόκειται να συνεχιστεί.
Δείτε το βίντεο:
Διαβάστε επίσης:
Ένα επαναφορτιζόμενο XC40 για τον Αντετοκούνμπο!
Survivor: Η πρώτη ασυλία και η υποψήφια προς αποχώρηση (video)
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Ανοιχτοί για συμμετοχή στο «Συμβούλιο Ειρήνης» του Τραμπ μόνο για την επόμενη μέρα στη Γάζα
- Ευρωαγορές: Άλμα 1,2% για τον DAX μετά το πάγωμα των δασμών Τραμπ για το ζήτημα της Γροιλανδίας
- Η KPMG για 7η χρονιά «ανοίγει» ορίζοντες γνώσης μέσω της ενίσχυσης Δανειστικών Βιβλιοθηκών σε όλη την Ελλάδα
- Ντόναλντ Τραμπ: Αγωγή $5 δισ. κατά της JPMorgan και του Dimon για φερόμενο «debanking»